Rețeta de pâstârnac și morcov caramelizat cu cimbru pentru masa de Crăciun. Un preparat absolut delicios!

 Dumitrache Laura
.

Rețeta de pâstârnac și morcovi caramelizat cu cimbru pentru masa de Crăciun. Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar gospodinele își fac lista cu preparatele pe care le vor pune pe masă. Așadar, dacă vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu o rețetă specială, îți recomandăm să încerci pâstârnac și morcov caramelizat cu cimbru.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rețeta de pâstârnac și morcov caramelizat cu cimbru pentru masa de Crăciun. Sărbătorile de iarnă sunt evenimente importante pentru creștinii ortodocși, iar Crăciunul strânge în jurul mesei toți membrii familiei. Rețeta de pâstârnac și morcov caramelizat cu cimbru a devenit una dintre cele mai viralizate retete pentru masa de Craciun.

dada

Pâstârnac și morcov caramelizat cu cimbru este o rețetă absolut delicioasă. Această rețetă a făcut furori pe TikTok și este extrem de simplu de preparat. Merită încercată!

Citește și: Rețeta de tocăniță de toamnă a lui Sorin Bontea

Citește și:Piure de cartofi cu spanac și leurdă. Rețetă de post, ideală pentru Postul Crăciunului

Citește și:Rețetă de ciuperci la tigaie cu usturoi

Citește și:Rețetă de chiftele de fasole, de post

Ingrediente

  • 3 morcovi mijlocii
  • 2 pastarnaci mijlocii
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura de miere
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 2 linguri de apa

Mod de preparare

Se încălzește cuptorul la 200 grade Celsius. Se curăță morcovii și păstârnacii și se taie în jumătăti. Se pun toate legumele într-o tavă, apoi se stropesc legumele cu ulei, miere și se presară cimbru uscat. Se agită tava, astfel încăt legumele să fie acoperite uniform. După care se pune putină apă în tavă, si se pune la cuptorul preîncălzit. Legumele se coc aproximativ o oră, până când morcovii și păstârnacul se rumenesc.Serveşte legumele presărate cu cimbru. Poftă bună!

Sursa foto: TikTok/Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton