Dacă ai rămas în pană de rețete, îți recomandăm să încerci pastele cu lămâie. Se prepară foarte ușor, combinația de arome este inedită, iar timpul de gătire este de aproximativ o oră. Mai jos, regăsești ingredientele necesare și modul de preparare. Poftă bună!
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!
Pentru că temperatura din termometru este în continuă creștere, îți recomandăm să încerci rețeta de paste cu lămâie, o combinație revigorantă de arome și texturi. Ingredientele necesare se regăsesc în bucătăria oricui, iar pașii de urmat sunt extrem de simpli, așa că abilitățile culinare nu sunt obligatorii.
Citește și: Rețetă de piept de pui umplut cu brânză feta și ardei copți
Citește și: Rețete de băuturi răcoritoare
Citește și: Rețetă de supă cremă de castane
Citește și: 3 rețete cu hribi. Gustoase și ușor de gătit, ideale pentru vară
Rețetă de paste cu lămâie – Ingrediente
300 de grame de paste (preferabil tagliatelle sau fettuccine)
Coaja și sucul de la o lămâie mare
2 linguri de ulei de măsline extravirgin
2 căței de usturoi, mărunțiți
1/2 cană de smântână lichidă
Sare și piper după gust
Pătrunjel proaspăt tocat pentru decor
Rețetă de paste cu lămâie – Mod de preparare
1. Fierbiți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
2. Într-o tigaie cu două linguri de ulei de măsline, se prăjește ustoriul tocat mărunt. Ulterior, adăugați sucul și coaja de lămâie, potrivit psychologies.ro.
3. În această etapă, adăugați smântâna de gătit și condimentați cu sare și piper. La final, se adaugă pastele și părunjelul tocat.
Sursa foto: Freepik