Rețetă de piept de curcan la cuptor

 Dumitrache Laura
.

Rețetă de piept de curcan la cuptor. Rețeta de piept de curcan gătit la cuptor este un preparat foarte delicios. Fie că este servită cu o garnitură de cartofi, sau cu carnea pentru sandvis, pipetul de curcan gătit este o rețetă sațioasă. Iată ce ingrediente ai nevoie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Rețetă de piept de curcan la cuptor. Deși pare complicat, rețeta de piept de curcan gătit la cuptor se gătește foarte ușor. Nu este nevoie de saramură sau de mai multe ore de pregătire, ci doar de câteva ierburi proaspete și plante aromatice. Iată ce ingrediente trebuie să folosești!

Citește și:Rețetă de salată de cartofi cu ardei și brânză. De ce ingrediente ai nevoie

Citește și:Rețetă de înghețată cu lapte condensat

Citește și:Rețetă de supă cremă de creveți

Citește și:Rețetă de tartă cu banane la tigaie

Ingrediente

1 kg de piept de curcan cu os, cu pielea pe el
– 1 pachet de unt
– 1/2 lămâie
– 1 căpățână de usturoi tăiată în jumătate pe lungime
– 1 cană de vin alb
– 4-6 crenguțe de cimbru proaspăt
– sare kosher și piper

Mod de preparare

Se adaugă condimentele și vin pentru a se impregna în aromă. După ungerea cu unt, se așează pieptul de curcan pe o tavă de copt cu margini înalte și se toarnă vinul peste curcan. Se adaugă un strop de lămâie pe curcan și se pu frunze de cimbru și câțiva căței de usturoi. Se asezonează cu sare kosher și piper negru măcinat. Apoi se prăjesc la o temperatură ridicată. Curcaul se gătește la 200 grade Celsius pentru a absorbi sucurile și a rumeni pielea.

Sursa foto: Canva

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton