Rețetă de prăjitură cu caise, fără zahăr și gluten. Carmen Brumă a dezvăluit secretul ei pentru acest desert delicios

 Calin Maria Bianca
.

Rețetă de prăjitură cu caise, fără zahăr și gluten. Carmen Brumă a dezvăluit nu doar rețeta ei, ci și secretul pentru acest desert delicios. Așa cum bine știm, mereu oferă sfaturi despre sănătate și frumusețe, despre sport, dietă și suplimente, însă acum și-a cucerit fanii cu o prăjitură ideală pentru sezonul cald, rapidă, răcoritoare și foarte gustoasă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Dacă și tu vrei să îți delectezi papilele gustative cu un desert răcoritor, însă care să nu-ți aducă numeroase kilograme în plus, mai ales că este sezon de vacanțe și piscină, Carmen Brumă a venit cu soluția. Iată cum se prepară pas cu pas această rețetă de vară. Cu siguranță o să fie printre favoritele tale de vara aceasta!

Citește și: Rețetă de păstrăv la cuptor pe pat de ceapă și cartofi

Citește și: Rețetă de înghețată cu pepene roșu. Un desert perfect pentru zilele caniculare

Citește și: Rețetă de Dilly Dog, hotdog-ul care a devenit viral pe Internet. Se prepară foarte simplu

Citește și: Rețetă de salată cu avocado și creveți

Rețetă de prăjitură cu caise, fără zahăr și fără gluten – ingrediente

  • 500 grame de caise
  • 4 linguri îndulcitor
  • 3 ouă
  • 250 g ricotta
  • 3 linguri făină fără gluten
  • 3 linguri fulgi de ovăz fără gluten
  • praf de copt
  • esență de vanilie și portocale

Rețetă de prăjitură cu caise, fără zahăr și fără gluten – mod de preparare

Prăjitură cu caise, fără zahăr și gluten, un desert delicios, potrivit pentru vară și cu puține calorii. Peste caise am pus o linguriță de îndulcitor, apoi am amestecat ricotta cu îndulcitor și ouăle și fulgii de ovăz. Apoi, am pus făină fără gluten, puteți folosi și făină normală, și am amestecat totul la mână, simplu, fără mixer. Am pus și praf de copt, până s-a format această consistență, pe care am pus-o într-o tavă, cu hârtie de copt, caisele deasupra, iar apoi tava la cuptor pentru aproximativ 35-40 de minute, la 200 de grade. A ieșit această minunăție! Peste am adăugat niște îndulcitor pudră, iar rezultatul este acesta: dulce, acrișor, ideal pentru vară!', a explicat Carmen Brumă, în videoclipul său postat pe Instagram.

Cum a slăbit Carmen Brumă 37 de kilograme și cum se menține la aceeași greutate de aproape 30 de ani

Carmen Brumă se bucură de o mare comunitate de fani, astfel că mulți sunt interesați de rețetele ei mai ales după ce a slăbit 37 de kilograme. Aceasta reușește să se mențină în formă de ani și ani de zile, spre surprinderea fanilor, așa că pentru a nu mai exista incertitudini și semne de întrebare, a dezvăluit cum a fost posibil, povestind totul pe larg.

„Aveam în jur de 16 sau 17 ani când m-am apucat de slăbit. De atunci mă mențin. Este o bătălie, pentru că multe persoane se îngrașă după o cură de slăbire și nu reușesc să își mențină greutatea în timp. Eu am reușit să fac acest lucru înțelegând că nu pot să mănânc la fel ca înainte. (…) Când mă duc în vacanțe, mă abat de la regulile mele, dar cu măsură. Sunt niște derapaje controlate. În vacanță îmi permit să mănânc de mai multe ori ceea ce îmi doresc și mai puțin ceea ce trebuie, dar după ani de zile de practicat acest regim nu sunt multe lucruri nesănătoase la care să poftesc. Ele sunt în general în zona desertului. Acolo îmi e greu să mă abțin și nici nu vreau să o fac atunci când sunt în vacanță, dar ceea ce fac în mod constant în vacanță este sportul. Eu sunt adepta sportului făcut acasă de foarte mulți ani.

Cred că e cea mai bună metodă de a te împrieteni și de a avea o relație de lungă durată să înveți să faci sport acasă. E foarte economic, foarte eficient și nu depinzi de o sală sau de un instrument. Inclusiv în vacanțe fac zilnic mișcare și asta mă ajută să îmi mențin aceeași greutate de aproape 30 de ani. Când simt senzația de foame, am grijă ca mesele mele să conțină suficiente fibre și minimum un gram de proteine per kilogram corp astfel încât să am foarte puține pofte și să îmi controlez foarte bine senzația de foame pe parcursul zilei, să nu ajung în situația în care să-mi fie extraordinar de foame’, a spus Carmen Brumă la Antena 3 CNN, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton