Rețetă de prăjitură cu pișcoturi și budincă

 Martin Lorena
.

Rețetă de prăjitură cu pișcoturi și budincă. Atunci când ți-e poftă de ceva dulce, dar nu vrei să petreci câteva ore în bucătărie, alege să pregătești această prăjitură! Este foarte gustoasă, ușor de făcut și nu necesită multe ingrediente. Mai mult decât atât, cu siguranță va deveni prăjitura preferată a întregii familii!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rețetă de prăjitură cu pișcoturi și budincă. De fiecare dată când simt nevoia să mănânc ceva dulce apelez la această rețetă. Nu necesită foarte multe cunoștințe în ale bucătăriei, nu necesită mult timp și are un gust senzațional! Trebuie neapărat să o încerci!

Citește și: Rețetă de vinete cu parmezan.Ușor de gătit!

Citește și: Rețetă vinete coapte la borcan.Ușor de făcut

Citește și: Rețetă de tartă cu dovleac.Desertul perfect!

Citește și: Rețetă de prăjitură cu gutui.Secretul gustului perfect

Rețetă de prăjitură cu pișcoturi și budincă – Ingrediente

  • 2 plicuri budincă de vanilie (80 g)
  • 600 ml lapte
  • 6 lg rase zahăr
  • 250 g unt
  • 100 g zahăr pudră cu aromă de vanilie
  • căpșuni
  • 200 g pişcoturi
  • 250 ml lapte
  • Biscuiţi oreo măcinaţi

Rețetă de prăjitură cu pișcoturi și budincă – Mod de preparare

  1. Prima dată ne vom ocupa de budincă. 450 ml de lapte se pun la fiert, într-o crăticioară. Separat, se amestecă conținutul celor două plicuri de budincă cu restul de lapte rece și zahărul. Se amestecă până când praful de budincă se dizolvă, apoi se adaugă ușor peste laptele pus deja la fiert. După ce se obține o budincă consistentă, se pune la răcit.
  2. Untul moale se mixează alături de zahărul cu aromă de vanilie. Peste acesta se adaugă câte o lingură din budinca răcită și se mixează.
  3. Pișcoturile se înmoaie în lapte, apoi se așează câte trei pe rând și trei pe coloană. Peste ele se pune crema obținută anterior împreună cu căpșunile. Acest proces se continuă până când prăjitura începe să prindă forma unei rulade.
  4. Deasupra se presară biscuiții sfărmați.
  5. Prăjitura se pune la răcit pentru aproximativ 3 ore, potrivit Adevărul.

Sursă foto: Shutterstock

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton