Rețetă de ruladă de pui cu sos de mazăre. De multe ori nu trebuie să ai foarte multe ingrediente în bucătărie pentru a face un preparat delicios. Rulada de pui cu sos de mazăre este o rețetă excelentă și este numai bună pentru o masă în familie. Iată ce ingrediente ai nevoie!
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!
Rețetă de ruladă de pui cu sos de mazăre. Dacă vrei să le prepari invitaților sau familiei o rețetă nemaipomenită, îți recomandăm rețeta de ruladă de pui cu sos de mazăre. Această rețetă contine o concentrație foarte bună de fibre și ajută intestinul prin stimularea bunei funcționări a acestuia. Iată cum trebuie preparată!
Citește și: Rețetă de chec aperitiv pufos, cu șuncă, ardei și cașcaval
Citește și:Rețete de cocktailuri de vară cu gin și fructe
Citește și:Socată cu miere și lămâie. Rețeta pas cu pas pentru un suc de vară răcoritor și natural
Citește și:Rețetă de ton roșu în crustă de susan și mac
Ingrediente
- 4 bucăți de piept de pui
- 3 ardei capia
- un ardei verde
- 3-4 linguri ulei
- 2 legaturi ceapă
- sare
- 2 căţei de usturoi
- un morcov
- 2 lingurite pesmet
- 1 lingura piure de roşii
- 100 g parmezan
- piper
Pentru sos
- 100 g unt
- 2-3 lingurite făină
- 300 ml lapte
- sare
- piper alb măcinat şi boabe
- 300 g mazăre proaspătă
Mod de preparare
Se taie pieptul de pui pentru a se putea rula, se bate ușor și se condimentează cu sare și piper. Apoi se pregătește umplutura din ardeii tocați mărunt, morcovul ras, ceapa și usturoiul tocate fin. Legumele se călesc, se lasă să se înăbușe, iar după ce au fiert, se adaugă pasta de roșii, piperul, pesmetul și parmezanul. Se umple feliile de piept, și se prind la capăt cu scobitori. Într-o cratiță se topește untul, se adaugă faina și apoi laptele cald. Se amestecă ușor până se obține o cremă. Rulourile se servec cu sosul de mazăre.
Sursa foto: Canva