Rețetă de salată Coleslaw. Gata în doar 20 de minute!

.

Rețetă de salată Coleslaw. Salata Coleslaw se numără printre preferințele românilor când vine vorba despre garnituri. O puteți găsi atât la restaurant, cât și la supermarket, dar o puteți prepara foarte simplu chiar la dumneavoastră în bucătărie! Este un preparat fresh, perfect pentru zilele toride de vară. Dacă vreți să o încercați, noi vă propunem o rețetă de salată Coleslaw extrem de simplă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI


Rețetă de salată Coleslaw. Pentru a prepara o salată Coleslaw, vă trebuie câteva ingrediente accesibile, pe care le puteți găsi oriunde. De asemenea, nu veți pierde prea mult timp în bucătărie, ci doar 20 de minute, deoarece se face rapid. Urmăriți cu atenție pașii de mai jos!

Citește și: Rețetă de parizer de casă. Roxana Blenche a explicat toate etapele preparării pas cu pas

Citește și: Rețetă de cartofi duchesse. Un preparat culinar simplu și foarte gustos

Citește și: Rețeta de plăcintă cu mere fără zahăr a Elwirei Petre. Care este secretul ei pentru un desert gustos și rapid: „Este delicioasă și…’


Citește și: Rețetă de parmigiana de vinete. O delicatesă a bucătăriei italiene

Rețetă de salată Coleslaw – Ingrediente

piper

2 lingurițe zahăr

2 lingurițe oțet

1 linguriță zeamă de lămâie

1 linguriță muștar dulce

2 linguri lapte

60 g maioneză

2 linguri lapte bătut/smântână

1 ceapă mică

2 morcovi mari

1 varză mare

1/2 linguriță sare

Rețetă de salată Coleslaw – Mod de preparare

1. După ce ați spălat toate legumele, tăiați varza în formă de fideluță. Puteți alege varză albă sau varză roșie ori ambele. Oricare dintre variante este la fel de gustoasă.

2. Morcovul trebuie dat pe răzătoarea medie sau mare, după ce v-ați asigurat că ați îndepărtat întâi toată coaja și l-ați spălat.


3. Ocupați-vă apoi de ceapă. După ce ați decojit-o, trebuie să o tocați foarte mărunt, scrie romaniatv.net.

4. După ce ați tăiat legumele, așezați-le într-un vas mare și amestecați-le puțin.

5. În alt bol, mai mic, combinați maioneza, laptele bătut, laptele și muștarul cu restul de ingrediente. Puneți apoi amestecul peste legume și amestecați din nou, până ce se omogenizează.

6. Puneți apoi salata Coleslaw la frigider, pentru cel puțin 2 ore înainte de servire, pentru un gust și mai fresh. O puteți servi la orice masă din zi, dar este ideală pentru prânz, combinată cu un preparat din carne, la alegere. Poftă bună!

Sursă foto: Shutterstock