Salata de sfeclă cu nuci este delicioasă, sănătoasă și perfectă pentru acest sezon. Mai jos, vei regăsi ingredientele necesare și modul de preparară. Poftă bună!
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!
Dincolo de gustul distinct din orice preparat, sfecla roșie aduce numeroase asupra organismului, fiind recunoscută pentru conținutul crescut de vitamine, minerale și antioxidanți. Totodată, consumul de sfeclă roșie este benefic persoanelor care se confruntă cu probleme digestive, mai ales în perioadele în care consumă grăsimi și proteine în exces.
Citește și: Rețeta de rulouri de dovlecel a Ancăi Țurcașiu
Citește și: Rețetă de pandișpan cu prune
Citește și: Rețeta de paste „Barbie' cu sfeclă
Citește și: Rețetă de zacuscă de fasole. Preparatul ideal pentru sezonul rece
Rețetă de salată cu sfeclă roșie, nuci și cremă de brânză– Ingrediente
-600 gr de sfeclă roșie
-o ceapă roșie
-14 nuci
-frunze de ceapă verde
-sare
-piper
-150 gr de brânză
-3 linguri de ulei
-3 linguri de oțet
-3 frunze de salată
Rețetă de salată cu sfeclă roșie, nuci și cremă de brânză – Mod de preparare
1. Sfecla roșie se spală bine și se pune la fiert cu puțină sare. După fierbere, se curăță de coajă și se taie cubulețe.
2. Într-un bol încăpător, sfecla se amestecă cu ceapa măiată mărunt, sarea, piperul, oțetul, uleiul, nucile decojite și prăjite și bânza tăiată cubulețe, potrivit spynews.ro.
3. La final, se pun frunzele de salată mărunțite, iar pe deasupra se presară frunze de ceapă verde, nuci și cunuri de brânză. Poftă bună!
Sursa foto: Freepik