Rețetă de salată de cartofi cu ardei și brânză. De ce ingrediente ai nevoie

 Dumitrache Laura
.

Rețetă de salată de cartofi cu ardei și brânză. În cazul în care vrei să-ți surprinzi familia cu un preparat nemaipomenit, îți recomandăm salata de cartofi cu ardei și brânză. Căldura a venit, iar această rețetă este perfectă pentru această perioadă. Iată ce ingrediente trebuie să folosești!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Rețetă de salată de cartofi cu ardei și brânză. Dacă nu ai idee ce să mai gătești pentru cei dragi, îți oferim o rețete senzațională. Salata de cartofi cu ardei și brânză este perfectă pentru această perioadă și este foarte gustoasă. Este un preparat ușor și vei vrea să o pregătești tot mai des. Iată ce pași trebuie să urmezi pentru a prepara salata de cartofi cu ardei și brânză!

Citește și: Rețete de maioneză de avocado

Citește și:Rețete de cocktailuri de vară cu rom

Citește și:Rețetă de pui puttanesca. Un preparat delicios!

Citește și:Rețetă de cheesecake cu mascarpone și miere

Ingrediente

-cartofi noi (merg și cartofi normali)

-ardei roșu

-o lingură de ulei de măsline

-sare

-piper

Pentru dressing:

-sucul de la o lămâie

-ulei de măsline

-sare

-ppiper

-usturoi mărunțit

-boia de ardei dulce

-fulgi de chilli (optional);

-pătrunjel

-brânză feta

Mod de preparare

După ce se spală cartofii și ardeii, se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se adaugă ulei de măsline și se amestecă, după care se aranjează cartofii și se bagă la cuptor la temperatura de 350 grade Celsius. Se scot abia când cartofii și ardeii s-au rumenit.

Pentru sos trebuie se pun toate ingredientele într-un borcan, se pune capacul și se agită foarte tare. Legumele se scot din cuptor și se condimentează cu sare și piper și se pun în bol. Salata se servește cu brânză feta și sos. Ingredientele se amestecă foarte bine, iar preparatul este gata de servit. Pofta buna!

Sursa foto: Canva

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton