Rețeta de sparanghel cu bacon. În cazul în care ai rămas în pană de idei și nu știi cu ce să îți mai surprizi familia la masă, îți venim în ajutor. Îți recomandăm rețeta sparanghel cu bacon, un preparat simplu și gustos. Ai nevoie doar de câteva ingrediente!
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!
Rețeta de sparanghel cu bacon. Sparanghel cu bacon este o rețetă extrem de gustoasă. Gustul acestui preparat va fi unul de neuitat pentru familie, iar pe viitor îl poți pregăti și pentru musafiri. Ai nevoie de câteva ingrediente clasice pentru a obține gustul și savoarea mult așteptată. Modul de preparare este foarte rapid și relaxant!
Citește și: Rețetă de fasole bătută. Cum faci cea mai delicioasă fasole bătută
Citește și:Rețetă de dovleac umplut cu creveți
Citește și:Rețeta de supă cremă de roșii a Simonei Gherghe
Citește și:Rețete de gogonele murate cu conopidă
Rețeta de sparanghel cu bacon. Ingrediente
- 100 g bacon
- 100 h sparanghel
- mozarella rasă
- sare
- piper
- usturoi granulat
- ulei de măsline
Mod de preparare
Se curăță sparanghelul foarte bine și se taie cozile tari, apoi se ia fiecare bucată de sparanghel și se înfășoară într-o felie de bacon. Se așază pe o tavă cu hârtie de copt și se adaugă măsline deasupra, usturoi granulat, sare și piper. Se pun la cuptorul preîncălzit la 160 de grade Celsius și se lasă timp de 20 de minute. Apoi se scot din cuptor și se presară mozarella rasă deasupra, si se mai lasă 5 minute. Poftă Bună!