Rețeta de supă cremă de roșii a Simonei Gherghe: "Vedeta casei noastre". Care este secretul gustului perfect

 Oana Pantazi
.

Rețeta de supă cremă de roșii preparată de Simona Gherghe. Pe internet circulă sute de retețe de supă de roșii, cu sau fără gătire pe aragaz, dar Simona Gherghe a ținut să împărtășească cu fanii ei rețeta pe care copiii săi o adoră și i-o cer adeseori. Iată care este secretul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rețeta de supă cremă de roșii preparată de Simona Gherghe. Roșiile au multe beneficii și multe proprietăți nutritive, fiind o sursă alimentară de licopen, un puternic antioxidant, care ajută inclusiv la reducerea riscului de boli de inima si cancer. Roșiile sunt, de asemenea, o sursă importantă de vitamina C, potasiu, acid folic si vitamina K. Nu în ultimul rând, sunt delicioase sub orice formă. Iată care este rețeta preferată a Simonei Gherghe și a familiei sale.

Rețeta de supă cremă de roșii a Simonei Gherghe

Simona Gherghe a dezvăluit recent că prepară rapid o supă cremă de roșii delicioasă, pe care copiii ei o adoră, așadar, la cererea publicului, vedeta a dat mai departe rețeta pe care, spune ea, a găsit-o tot pe internet. Desigur, puteți adăuga orice alte legume vă plac, secretul e altul – acestea se coc înainte la cuptor.

Citește și: Rețetă mâncare de roșii.

Citește și: Mâncare de vară.Rețetă de salată de paste cu pește

Citește și: Pilaf sârbesc.Rețetă delicioasă și foarte ușor de preparat

„E liniște în casă pentru că Ana și Vlad au un curs de teatru, eu am venit acasă să le fac celebra supă de roșii. Legumele sunt la cuptor, nu au vrut să mănânce altceva, puteam să le fac fac niște paste rapide, dar au vrut să mănânce celebra supă de roșii, „vedeta' casei noastre și cât mai sunt legume proaspete, mă bazez pe rețeta asta care e rapidă și foarte gustoasă', a transmis Simona Gherghe.

  • 1 kg de roșii;
  • 1 ardei capia mare;
  • o ceapă roșie;
  • o căpățână de usturoi;
  • sare;
  • piper;
  • ulei de măsline
  • o linguriță de zahăr brun
  • sare, piper după gust
  • busuioc sau pătrunjel proaspăt tocat

Cum se prepară supa cremă de roșii a Simonei Gherghe

Se spală bine legumele și se taie în bucăți de dimensiuni medii. Se așază apoi într-un vas termorezistent, cu puțină hârtie de copt, și se dau la cuptor pentru 40-45 de minute, întorcându-se de pe o parte pe alta din când în când, pentru a se coace perfect.

„Le-am ținut cam 40 de minute la cuptor, mă întreba cineva dacă eu curăț coaja roșiilor. Nu, în momentul în care se mixează nu mai simți niciun fel de coajă, plus că coaja roșie conține licopen, un antioxidant foarte puternic, plus că are și efect anticancerigen și nu există niciun motiv pentru care să renunțăm la coajă. Se pasează bine, nici nu o simți. Asta e textura, am avut și am pus niște busuioc proaspăt și am mixat aici, ca de fiecare dată și acum îi aștept pe copii', a mai transmis Simona gherghe pe internet.

După ce s-au copt, legumele se lasă puțin la răcit și apoi se pasează cu blenderul. Pentru un plus de savoare și de cremozitate, se adaugă puțin ulei de măsline, iar la final se sărează și se piperează după gust. De asemenea, o inguriță de zahăr brun va elimina aciditatea.

Se servește imediat, dar este la fel de bună din frigider, cu busuioc proaspăt sau pătrunjel presărat deasurpa și cu crutoane (cu sau fără usturoi).

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton