O supă cremă delicioasă, ușor de făcut, care poate fi servită la un prânz cu familia. Dacă ai rămas în pană de rețete, nu ezita să încerci acest preparat unic. Mai jos, vei regăsi ingredientele necesare și modul de preparare. Poftă bună!
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!
Deși combinația de castravete cu struguri verzi nu este prea des întâlnită, cele două ingrediente fac o echipă pe cinste într-o rețetă de supă. Urmează pașii de mai jos și savurează un preparat cu un gust inedit, foarte ușor de făcut.
Citește și: Rețetă rapidă de zacuscă. Trucul folosit de Chef Florin Dumitrescu
Citește și: Mâncare de dovlecei cu roșii și usturoi. Rețeta ideală pentru acest anotimp
Citește și: Rețeta de pizza a lui Sorin Bontea. Secretul unui blat pufos
Citește și: Rețeta de sarmale a Gabrielei Cristea. Secretul pentru cel mai bun gust: „Tocăm afumătura și ceapa…'
Rețetă de supă de castravete și struguri verzi – Ingrediente
-230 ml de ulei de măsline
-2 castraveți
-1 linguri de oțet de vin
-450 gr de struguri verzi
-1 cățel de usturoi
-4 lingurițe de sare
-1 baghetă
-80 gr de migdale crude
-ceapă verde
-230 ml de apă
Rețetă de supă de castravete și struguri verzi – Mod de preparare
1. Pâinea se rupe în bucăți mari și se amestecă cu apă. Între timp, migdalele se mărunțesc într-un robot de bucătărie și adăugați sarea și usturoiul.
2. Peste migdalele mărunțite, se pun bucățile de pâine și castravetele, potrivit spynews.ro.
3. În această etapă, se pun și strugurii verzi, iar toate ingredientele se amestecă bine. Acestea se mixează într-un blender, iar la final, adăugați uleiul de măsline și oțelul în compoziție.
Sursa foto: Freepik