Rețetă de supă minestrone. Supa este o mâncare ușoară, dar sățioasă. Poate fi gătită în diverse combinații și este chiar și pe placul celor mici. În plus, ingredientele necesare nu vă vor pune la mare cheltuială. Rețeta de supă minestrone este preparatul ideal dacă vreți să gătiți ceva nou și care să vă satisfacă pofta de mâncare. Se prepară rapid!
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!
Rețetă de supă minestrone. Supa este o mâncare sănătoasă și bogată în vitamine. Vă poate ține departe de răceli, dacă e consumată cald, și vă hidratează organismul, dacă l-ați aglomerat cu diverse mâncăruri. Rețeta de supă minestrone are la bază doar câteva ingrediente accesibile și se prepară în scurt timp.
Rețetă de supă minestrone. Cele mai populare supe sunt cele cu carne, cartofi sau găluște. Există însă și alte opțiuni interesante. Aceasta poate fi rețeta de supă minestrone. Deși poate are o denumire mai neobișnuită, rețeta de origine italiană vă va cuceri pe loc papilele gustative. Urmați cu atenție pașii următori!
Citește și: Rețetă de roșii umplute de post.Rapidă și gustoasă!
Citește și: Rețetă de rulouri cu guacamole.Simplu de făcut!
Citește și: Rețetă supă de praz de post.Simplu de făcut!
Citește și: Rețeta de murături în saramură pe care o face Gabriela Cristea
Rețetă de supă minestrone – Ingrediente
1 conservă mică de fasole albă
2 morcovi
2 legături de ţelină (verdeaţă)
2 roşii
2 linguri cimbru
500 ml supă de legume
150 g fasole verde
100 g paste tip penne
sare
piper măcinat
2 linguri busuioc tocat
1 lingură parmezan ras
Rețetă de supă minestrone – Mod de preparare
1. Mai întâi, ocupați-vă de paste. Trebuie să le puneți la fiert în apă sărată. Urmați cu atenție indicațiile de pe pachetul lor.
2. După ce le-ați fiert, pastele se scot și se lasă la scurt, pentru a elimina cantitatea de apă nedorită, conform site-ului retete.unica.ro.
3. Lăsați și fasolea albă să se scurgă de apă. Între timp, după ce ați curățat și spălat morcovii, trebuie să-i tăiați felii.
4. Apoi, vă puteți ocupa și de țelină. Îndepărtați cu grijă coaja, iar ulterior o puteți toca mărunt.
5. Roșiile se spală bine sub jet de apă rece. Acestea se toacă foarte fin.
6. Se încălzește apoi supa de legume. Treptat, se adaugă ţelina, roşiile, morcovii, cimbrul și fasolea verde. Se lasă totul la foc mic timp de 10-15 minute. Cu ceva timp înainte de a opri focul, turnați și fasolea albă și pastele.
7. La final, presărați peste supă sare și piper. Preparatul se asezonează cu busuioc şi parmezan ras. Asta a fost tot! Poftă bună!
Sursă foto: Pixabay