Rețetă de tartă cu banane la tigaie

 Raiciu Adriana
.

Rețetă de tartă cu banane la tigaie. Tarta cu banane la tigaie se pregătește rapid și ai nevoie de doar câteva ingrediente pentru un desert absolut delicios. Iată de ce ingrediente ai nevoie, dar și de ce pași trebuie să ții cont!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Rețetă de tartă cu banane la tigaie. A venit acea perioadă din în an în care vrem să pregătim ceva rapid și delicios, însă nu avem chef să stăm prea mult în bucătărie, ținând cont de gradele din termometru. Astfel, astăzi îți propunem o rețetă extrem de simplă de făcut, tartă cu banane la tigaie. Iată de ce ingrediente ai nevoie și cum se prepară totul!

Citește și: Spuma de căpșune – un desert perfect pentru vară

Citește și: Rețete de deserturi pentru vară fără cuptor

Citește și:Armin Nicoară a recunoscut că a înșelat-o pe Claudia Puican, înainte de nuntă: „Eu mai bine le fac pe față. Nu sunt genul care se ascunde

Citește și:Horia Brenciu, despre debutul său în televiziune și revenirea pe micul ecran: „În TVR nu mă trata nimeni ca pe un star. Eram… / EXCLUSIV

Rețetă de tartă cu banane la tigaie. Ingrediente

4 ouă

4 banane mai mari

3 linguri de ulei de măsline

300 g făină

300 ml lapte

70 g zahăr

10 g sare

cacao ( opțional )

Rețetă de tartă cu banane la tigaie. Mod de preparare

  1. Curățăm bananele și le feliem în bucăți egale. Vom pune banalele în tigaie, deasupra stratului de zahăr.
  2. Într-un castron, spargem două ouă și le amestecăm cu o linguriță de zahăr și una de sare. Adăugăm și lapte treptat și omogenizăm bine totul. Ulterior vom adăuga și făina treptat, iar când s-a omogenizat bine, o vom pune pe toată în castron și continuăm să amestecăm.
  3. Adăugăm în castron și două linguri de ulei de măsline și amestecăm în continuare. După ce am terminat, punem compoziția deasupra bananelelor din tigaie și avem grijă să fie distribuită uniform.
  4. Punem tigaia pe foc și o acoperim cu un capac. Verificăm dacă tarta noastră s-a făcut pe o parte și dacă este gata, o putem întoarce și pe cealaltă parte sau până observăm că este bine gătită.
  5. Când am terminat de gătit, oprim focul, lăsăm câteva minute la răcit și presărăm deasupra niște cacao opțional și tarta noastră este gata.

Poftă bună!

sursă foto- Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton