Un preparat delicios, ușor de făcut și perfect pentru zilele călduroase. Găsiți mai jos ingredientele și modul de preparare pentru rețeta de tortellini cu roșii. Poftă bună!
CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!
Roșiile sunt nelipsite din mediul de vară și pot fi folosite într-o varietate de preparate. Rețeta pe care v-o propunem astăzi este delicioasă, slabă în calorii, perfectă pentru un prânz alături de familie.
Citește și: Cum să faci burgeri vegan acasă – idei de rețete
Citește și: Rețetă de gnocchi cu creveți
Citește și: Rețetă de supă italiană cu paste
Citește și: Rețeta de „Crispy fish Buritto’ a lui Chef Ștefan Popescu. A creat-o special pentru Ed Sheeran
Rețetă de tortellini cu roșii – Ingrediente
o pungă de tortellini
câteva roșii cherry
4-5 căței de usturoi
Busuioc
Piper
Sare
ulei de măsline
puțin parmezan ras
Rețetă de tortellini cu roșii – Mod de preparare
1. Încălzește două linguri de ulei de măsline într-o tigaie, apoi adaugă usturoiul feliat subțire și gătește-l până capătă o culoare aurie.
2. Scoate usturoiul din tigaie și adaugă roșiile tăiate în jumătate, potrivit libertatea.ro.
3. Gătește roșiile la foc mic pentru câteva minute, apoi adaugă condimentele preferate.
4. Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
5. Scurge pastele bine după fierbere.
6. Aranjează pastele în farfurii. Adaugă roșiile gătite peste paste, presară parmezan ras și decorează cu frunze de busuioc proaspăt.
Sursa foto: Pixabay