Rețetă de Tyrosalată. Cremă de brânză cu specific grecesc

 Calin Maria Bianca
.

Rețetă de Tyrosalată. Cremă de brânză cu specific grecesc. Vrei să îți delectezi papilele gustative cu o gustare delicioase și care se face foarte rapid, chiar în mai puțin de 10 minute? Ei bine, ce ai spune să încerci rețeta de cremă de brânză cu specific grecesc? Este ideal pentru orice sezon!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu știi ce să mai gătești azi? Ce ai spune să încerci o rețetă de cremă de brânză în stil grecesc cu care să-i impresionezi pe cei dragi, dar și propriile tale papile gustative. Nu, nu ai nevoie de multe ingrediente, ci din contră, chiar de puține și toate lactate. Nu mai sta pe gânduri, mai ales că poate să fie o garnitură pentru orice preparat culinar.

Citește și: Rețetă de cannelloni cu carne de vită și sos bechamel

Citește și: Rețetă de chec cu mere și scorțișoară

Citește și: Lia Bugnar, declarații neașteptate despre moarte, la 54 de ani: „Este un privilegiu să nu ai bucata aia de viață îngrozitoare, cu boală. Mi-aș dori mult de tot să mor la…”

Citește și: Cine este George Tănase de la America Express 2023. A devenit cunoscut după ce a participat la iUmor

Rețetă de Tyrosalată. Cremă de brânză cu specific grecesc – Ingrediente

  • brânză – 500 g (tare)
  • iaurt – 200 g
  • ulei de măsline – ¼ cană de ceai
  • ardei iute – 1 – 2 buc

Rețetă de Tyrosalată. Cremă de brânză cu specific grecesc – Mod de prepare

Deși pare greu, se face în mai puțin de 10 minute. Pentru început, cureți ardeii de semințe și îi pui într-un blender, pentru a se măcina fin. Adăugați iaurtul și mai învârtiți amestecul de câteva ori. Mai apoi, se sfărâmă brânză și se adaugă la amestec, până când brânza devine granule mici și fine.

Se toarnă amestecul într-un bol și se adaugă uleiul de măsline, amestecând continuu cu o spatulă până când uleiul de măsline este absorbit foarte bine de amestec. Se pune tyrosalata într-un recipient alimentar cu capac la frigider și se servește după cel puțin o oră de stat la frigider. Poftă bună!

Sursă foto: Freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton