Rețeta de dulceață de gutui cu nuci a Annei Lesko. Desert ușor de făcut

 Matei Bianca
.

Rețeta de dulceață de gutui cu nuci a Annei Lesko. Artista este pasionată de gătit, astfel că are și o pagină pe YouTube unde postează tot felul de rețete cu preparatele preferate. Cântăreața a explicat în detaliu cum se pregătește acest desert. Este foarte simplu și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru el.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anna Lesko este pasionată de bucătărie și își învață și fanii să gătească preparatele preferate de ea. De această dată, artista a publicat pe pagina sa de YouTube rețeta de dulceață de gutui cu nuci. Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru acest desert gustos, dar și care este modul de preparare!

anna1anna1

Citește și: Cum a trecut Anna Lesko peste despărțirea de tatăl fiului ei: „Să rămâi singură nu este ușor, dar este mai bine decât să stai într-o relație toxică în care tu îngenunchezi' / EXCLUSIV

Citește și: Anna Lesko s-a luptat cu gelozia partenerilor. De ce era acuzată artista în relații: „Am avut parte de niște gelozii crunte. Nesiguranța asta, pe care o simțeam în replici, în comentarii. Acest lucru te macină pe dinăuntru”

Citește și: Rețetă de chiftele cu dovlecei, brânză și mărar. Perfectă pentru un prânz delicios și rapid

Citește și: Rețeta de creveți în unt a Laurei Cosoi. Secretul actriței pentru un preparat delicios, ca la restaurant

Rețeta de dulceață de gutui cu nuci a Annei Lesko

Anna Lesko a împărtășit cu fanii ei rețeta sa de dulceață de gutui cu nuci. Artista este pasionată de gătit și își ajută urmăritorii să gătească preparatele preferate de ea. Cântăreața are o pagină pe YouTube, unde postează tot felul de rețete, care mai de care mai delicioase.

Ingrediente pentru rețeta de dulceață de gutui cu nuci a Annei Lesko

5 kg de gutui

200 g de nuci

1 kg de zahăr

3-4 lămâi

Modul de preparare pentru rețeta de dulceață de gutui cu nuci a Annei Lesko

Vă propun să facem dulceață de gutui. Am nevoie de lămâie, de nucă, de zahăr și de gutui. Spălăm bine gutuile. Eu prefer să le tai cubulețe, știu că unele gospodine preferă să le taie feliuțe. Dar mie mi se pare că atunci când sunt tăiate cubulețe, se consumă mai ușor.

Pun zahăr peste ele și le lăsăm câteva ore. Punem lămâile cubulețe, am adăugat și nucă. Așa trebuie să vă iasă dulceața, să aibă această consistență. Borcanele au fost sterilizate, dulceața frige. Încercăm să punem în egală măsură. Capacele sunt sterilizate, întoarcem borcanele. Așadar borcănașele sunt pline, le-am întors cu gura în jos, le acoperit să stea trei zile. Așa arată dulceața mea de gutui, care conține nucă, lămâie și zahăr. O bucățică de pâine cu unt și o cană cu ceai', a explicat Anna Lesko pe YouTube.

Rețeta de pârjoale a Annei Lesko

Ingrediente:

  • 500 g carne porc
  • 200 g carne vită
  • 250 ml lapte
  • jumătate de pâine înmuiată în lapte
  • 4 bucăți ceapă (pentru călit)
  • 3 bucăți ceapă proaspătă
  • 3 ouă pentru compoziție
  • 1 praz/verdeata după gust
  • sare și piper după gust
  • 2 ouă bătute (se ung pârjoalele înainte de coacere)

Mod de preparare:

Începe prin a tăia ceapa și prazul, iar apoi călește cele patru cepe în ulei până devin aurii. Într-un vas separat, amestecă bine toate ingredientele, având grijă ca pâinea înmuiată în lapte să fie bine stoarsă. Adaugă sare și piper după gust.

Încălzește cuptorul la 180 de grade și pregătește o tavă cu hârtie de copt pentru a preveni lipirea pârjoalelor. Formează biluțe din compoziție, rotunjindu-le în palmă, și unge-le cu ouă bătute înainte de a le pune în tavă.

Coace pârjoalele timp de 45-50 de minute, până devin aurii. Pârjoalele se pot servi cu piure, salată, murături sau legume sotate.

Sursa foto: Facebook/ YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton