Rețetă fasole scăzută de post

.

Rețetă fasole scăzută de post. Dacă vrei să încerci și un fel de măncare diferit în perioada postului, trebuie să faci această rețetă de fasole scăzută de post. Iată de ce ingrediente ai nevoie, dar și ce pași trebuie să urmeazi pentru a obține un preparat delicios.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Rețetă fasole scăzută de post. Am intrat în Postul Mare, ceea ce înseamnă că multe persoane vor încerca să țină post în toată această perioadă sau în zilele de miercuri și vineri. Dacă vrei să încerci și altă mâncare, trebuie să faci această rețetă de fasole.

Rețetă fasole scăzută de post. Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru a face cea mai bună fasole scăzută de post, dar și ce pași trebuie să urmezi pentru a găti un preparat delicios.

Citește și: Rețetă de salată de vinete cu ardei copți


Citește și: Sashimi duet de somon și ombrina cu sos asiatic de mango.Rețeta lui Chef Hadad

Citește și: Rețetă de drob de post cu morcovi și cartofi

Citește și: Rețetă de papricaș de post.Ușor de preparat!

Rețetă fasole scăzută de post. Ingrediente

500 g fasole

1 ceapă

1 ardei roșu

1 morcov

o lingură de bulion

o legătură pătrunjel

boia de ardei dulce

sare

piper

Rețetă fasole scăzută de post. Mod de preparare

  1. Lăsăm peste noapte fasolea la înmuiat sau până observăm că și-a dublat volumul. Punem fasolea la fiert într-o oală încăpătoare. O vom lăsa să fiarbă pentru 10 minute, iar apoi vom schimba apa. O punem din nou la fiert.
  2. Mai lăsăm pentru 5 minute și apoi schimbăm apa din nou. Repet încă o dată această tehnică.
  3. Cât timp fasolea fierbe, ne ocupăm de curățarea și tăierea legumelor. Ceapa o tăiem în cubulețe mici, morcovul la fel, iar ardeiul în cubulețe mai mari.
  4. Pătrunjelul îl tocăm și pe el mărunt.
  5. Punem legumele, în afară de ceapă, în oala în care fierbe fasolea și după 5 minute vom adăuga și condimentele.
  6. Mai lăsăm să fiarbă pentru 25-30 de minute. Ceapa o vom prăji într-o tigaie, peste care vom adăuga și bulionul.
  7. Lăsăm totul pe foc pentru 5 minute, iar apoi vom pune în oala cu fasolea.
  8. Mai lăsăm pe foc totul pentru încă 5 minute, iar apoi presărăm pătrunjelul.
  9. Servim cu ceapă sau cu murături.

poftă bună!

sursă foto- Shutterstock