Rețetă de focaccia de post a lui Sorin Bontea. Celebrul bucătar a explicat cum se prepară această mâncare. Este un preparat gustos, perfect pentru acest sezon. Iată de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!
CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!
Cuprins
Focaccia de post a lui Sorin Bontea este ușor de preparat și nu ai nevoie de multe ingrediente pentru ea. Acest preparat este perfect pentru acest sezon, deoarece ne aflăm în perioada de post a Paștelui.
Cuprins
Rețetă de focaccia de post a lui Sorin Bontea. Ingrediente
-600 g de făină
-3 g de drojdie uscată
-480 ml de apă
-12 g de sare
-30 ml ulei de măsline
-roșii cherry
-măsline negre
-rozmarin
Citește și: Cum prepară Cătălin Scărlătescu mucenici muntenești
Citește și: Rețeta de doradă cu polenta și chimichurri. Preparatul Andreei Corb, fostă concurentă la MasterChef
Rețetă de focaccia de post a lui Sorin Bontea. Mod de preparare
Toate ingredientele trebuie amestecate foarte bine într-un bol, iar din ele va rezulta un aluat elastic și care nu se lipește. Acesta trebuie lăsat la dospit timp de aproximativ o oră. După ce a stat la dospit, aluatul cu legume se pune la cuptor.
La final, focaccia va avea o textură pufoasă, iar combinația de roșii cherry și măsline negre va oferi preparatului un gust rafinat. Focaccia de post este gata de servit. Poftă bună!
Sursa foto: Instagram