Rețetă frigărui la grătar. Ieșitul la grătar poate reprezenta un obicei pentru mulți dintre noi. Totuși, ce facem când ne-am săturat de mici sau carne de porc pe grătar? Înlocuim aceste preparate cu mult îndrăgitele frigărui. Iată cum poți prepara cele mai bune frigărui pe grătar.
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!
Rețetă frigărui la grătar. Dacă vrei să ieși cu prietenii sau cu cei apropiați la un grătar, însă nu vrei să mănânci mici, carne de porc sau de vită, este recomandat să încerci aceste frigărui. Se pregătesc extrem de ușor, ai nevoie de doar câteva ingrediente și, în plus, sunt sănătoase.
Citește și: 10 rețete cu conopidă pentru toamna asta
Citește și: Cum faci popcorn acasă.Rețete de floricele de porumb
Citește și: Carnea de vită – beneficii și proprietăți.Idei de rețete cu vită
Citește și: Rețete cu brânză de vaci.Ce se poate face cu acest aliment
Rețetă frigărui la grătar. Ingrediente
500 g piept de pui
2 cepe roșii
1 vânătă
1 ardei roșu
4 roșii
10 ciuperci
2 dovlecei
sare
piper
bețe pentru frigărui
Rețetă frigărui la grătar. Mod de preparare
- Tăiem pieptul de pui în cuburi egale și îl condimentăm după gust.
- Curățăm bine legumele și le tăiem, așa încât să nu cadă de băț în momentul în care vor începe să se fragezească.
- Acum ne vom ocupa de asamblarea propriu-zisă a frigăruilor. Punem o bucățică de carne și apoi legumele.
- Repetăm această mișcare până terminăm toate ingredientele.
- Încingem bine grătarul și punem frigăruile. Lăsăm cam 5 minute pe o parte sau până când am observat că s-a făcut carnea.
- Întoarcem frigăruia și pe partea cealaltă și avem grijă să nu ardem celălalte ingrediente.
- Scoatem totul de pe grătar și servim alături de sos sau pur și simplu alături de o felie de pâine prăjită pe grătar.
Poftă bună!
sursă foto- Pixabay
Cel mai nou VIDEO
Libertatea.ro
Fanatik