Rețetă de gălbiori cu usturoi și mărar

.

Un preparat ușor de făcut și delicios de te lingi pe degete. Vă recomandăm rețeta de gălbiori la tigaie cu usturoi și mărar, cu ingredientele și modul de preparare descrise mai jos. Poftă bună!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Gălbiorii sau ciupercile sălbatice au un gust delicat, ușor dulceag, și transformă orice preparat într-un adevărat deliciu. Rețeta pe care v-o recomandăm noi se face rapid, în nici 30 de minute, și vă garantăm că veți rămâne impresionați de rezultat.

Citește și: Rețetă de Babă neagră, un delicios desert moldovenesc

Citește și: Rețeta de pâine a lui Sorin Bontea

Citește și: Rețetă de ciorbă de cartofi cu tarhon ca-n Ardeal

Citește și: Rețetă de medalioane de porc în sos de piper

Rețetă de gălbiori cu usturoi și mărar – Ingrediente

500 grame de gălbiori

3 căței de usturoi mari

sare

piper

5 linguri de ulei de măsline.

mărar.

20 de grame unt.

opțional rozmarin sau cimbru

Rețetă de gălbiori cu usturoi și mărar – Mod de preparare

Spală și curăță gălbiorii, apoi taie-i pe jumătate.

Încălzește o tigaie și adaugă gălbiorii în ea, potrivit fanatik.ro.

Toarnă ulei de măsline peste gălbiori și lasă la foc mediu.

După 5 minute, când gălbiorii își lasă sucul, adaugă sare și piper.

Continuă să gătești până când apa se evaporă și gălbiorii încep să se prăjească în ulei, aproximativ 5-7 minute.

Toacă usturoiul și adaugă-l peste ciuperci, lăsând totul la foc mic pentru încă 2 minute.

Sursa foto: Pexels

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton