O rețetă delicioasă, ușor de făcut și cu care nu dai greș. Este perfectă pentru un prânz în familie sau chiar o cină romantincă. Mai jos găsiți ingredientele necesare și modul de preparare pentru gnocchi cu creveți. Poftă bună!
CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!
Gnocchi, pluralul de la „gnoccho', pronunțat și „Nyow-kee' sau „niochii', sunt pastele făcute din cartofi fierți, făină și ou. Se prepară ușor și merită să le încerci măcar o dată.
Citește și: Rețeta de pui brazilian cu lapte de cocos a lui Chef Joseph Hadad
Citește și: Rețetă de fursecuri cu lămâie
Citește și: Rețeta de pârjoale a Annei Lesko. Care este secretul gustului perfect
Citește și: Rețetă de salată de fasole verde cu iaurt și usturoi
Rețetă de gnocchi cu creveți – Ingrediente
500 g gnocchi
400 g creveți congelați
O portocală
o ceapă
Sare, piper, ulei de măsline
Rețetă de gnocchi cu creveți – Mod de preparare
1. Pune un vas cu apă pe foc și așteaptă să ajungă în punctul de fierbere. Adaugă gnocchi și fierbe conform instrucțiunilor de pe pachet.
2. Încălzește puțin ulei într-o tigaie și adaugă ceapa tocată mărunt.
3. Adaugă creveții în tigaie și gătește-i împreună cu ceapa, potrivit libertatea.ro.
4. Stoarce sucul dintr-o portocală și toarnă-l peste creveți.
5. Condimentează după gust și gătește totul timp de 3-4 minute.
6. Adaugă gnocchi în tigaie peste sosul de creveți.
7. Amestecă și mai lasă pe foc pentru 2-3 minute.
8. Presară pătrunjel verde deasupra și servește preparatul imediat.
Sursa foto: Freepik