Rețeta de gogoși pufoase umplute cu ciocolată a lui Chef Joseph Hadad

.

Rețeta de gogoși pufoase umplute cu ciocolată a lui Chef Joseph Hadad. Chef Joseph Hadad propune un desert delicios, care poate fi servit și ca gustare, atunci când îți este poftă de ceva dulce. Rețeta de gogoși cu umplutură de ciocolată a lui Joseph Hadad este ușor de preparat, iar rezultatul este un adevărat regal pentru papilele gustative.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Rețeta de gogoși pufoase umplute cu ciocolată a lui Chef Joseph Hadad. Chef Joseph Hadad este unul dintre cei mai respectați experți în gastronomie, datorită preparatelor inedite. Rețeta de gogoși umplute cu ciocolată a bucătarului merită încercată, chiar și de cei mai puțini pricepuți în gastronomie. Pufoase, aromate și simplu de preparat, iată cum preparați rețeta de gogoși.

Citește și: „În poze își strigă fericirea, iar în casele lor curg lacrimi șiroaie din cauza aventurilor extraconjugale…' Andreea Raicu critică „familiile perfecte' și falsitatea de pe rețelele de socializare


Citește și: Ileana Sterp a fost disprețuită de colegi, când era elevă, pentru că părinții ei aveau fermă de animale: „Ne simțeam rușinați. Râdeau de noi’

Rețeta de gogoși pufoase umplute cu ciocolată a lui Chef Joseph Hadad. Ingrediente

  • – 420g făină albă (cernută)
  • – 250 ml lapte
  • – 25g drojdie proaspătă
  • – 2 gălbenușuri
  • – 126g unt (temperatura camerei)
  • – 1 plic zahăr vanilat
  • – coaja de la 1/2 portocală
  • – coaja de la 1/2 lămâie
  • – 110g zahăr alb
  • – 1 linguriță esență de vanilie
  • – Un vârf de sare
  • – Gem/ciocolată
  • – Zahăr pudră
  • + ulei pentru prăjit (baie de ulei)

Rețeta de gogoși pufoase umplute cu ciocolată a lui Chef Joseph Hadad. Mod de preparare


  1. Topiți drojdia și zahărul în laptele puțin călduț, apoi lasă 15 minute să fermenteze.
    În castronul mixerului adaugați făina, zahărul vanilat, amestecul de drojdie, gălbenușurile, coaja de citrice rasă, esența de vanilie și frământă 2-3 minute.
  2. Adăugați apoi untul și mai frământă 5 minute.
  3. Puneți puțină sare și frământă până când se formează coca, aprox. 10 minute (coca trebuie să fie puțin lipicioasă)
  4. Într-un bol uns bine cu ulei, puneți coca la dospit pentru 45 de minute, acoperită cu folie de plastic.
    Frământați puțin aluatul cu mâna și taie-l în 13 bucăți egale.
  5. Puneți bilele pe foi de pergament, acoperă cu prosop și lasă încă 50 de minute la crescut.
  6. Încălziți baia de ulei, iar înainte ca uleiul să fie încins, pune rând pe rând bilele și prăjește pe ambele părți până când prind o culoare maro aurie.
  7. Scurgeți gogoșile de ulei și mai lasă-le 10 minute să stea.
  8. Faceți o gaură cu cuțitul în lateral sau în partea de sus și umple cu gemul favorit sau ciocolată.
  9. Presărați cu zahăr pudră deasupra și serviți-le calde.

FOTO: Pixabay Facebook