Rețetă gulaș de ciuperci. Dacă nu mai știi ce să gătești pentru masa de prânz, astăzi îți propunem o rețetă extrem de gustoasă și rapidă. Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru rețeta de gulaș de ciuperci. O să vrei să o faci mereu!
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!
Rețetă gulaș de ciuperci. Crăciunul se apropie din ce în ce mai tare, iar tu pur și simplu nu mai știi ce mâncare să mai pregătești pentru familia ta. Ai vrea să faci ceva rapid și consistent, însă nu mai ai în cap nicio rețetă.
Rețetă gulaș de ciuperci. Ei bine, astăzi îți vom propune această rețetă gustoasă de gulaș de ciuperci. O să vrei să o repeți!
Citește și: Rețetă de supă cremă de ardei copți
Citește și: Rețetă de zacuscă dietetică cu vinete și ardei opărite
Citește și: Rețetă de ardei iute murat
Citește și: Rețetă de păsat cu lapte
Rețetă gulaș de ciuperci. Ingrediente
1 kilogram ciuperci
1 ceapă
3 cartofi
3 linguri de ulei
1 lingură de făină
sare
piper
boia
Rețetă gulaș de ciuperci. Mod de preparare
- Spălați bine legumele. Curățați ciupercile și apoi le tăiați în patru. Ceapa se taie și ea mărunt.
- Punem o tigaie la încins cu cele 3 linguri de ulei și punem ceapa, dar și ciupercile la prăjit.
- După 7-8 minute putem adăuga și lingura de făină și adăugăm puțină.
- După încă 5 minute putem adăuga și cartofii tăiați, peste care vom adăuga 2-3 căni de apă.
- Lăsăm totul la fiert și condimentăm cu sare, piper și boia dulce.
- Verificăm dacă s-au fiert cartofii și în momentul în care vedem că totul este gata, putem opri focul.
- Servim cu puțin pătrunjel și murături!
Poftă bună!