Gina Bradea, bloggerița faimoasă pentru preparatele ei delicioase, a împărtășit o rețetă de jumări. Dacă vrei să obții o carne fragedă și gustoasă, urmează pașii de mai jos și vei reuși să pregătești un preparat perfect. Poftă bună!
CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!
Gina Bradea este una dintre cele mai urmărite bucătărese din mediul online, cu sute de mii de abonați pe canalul de Youtube „Poftă bună cu Gina Bradea'. Rețetele ei sunt apreciate pentru simplitatea și gustul autentic, fiind ușor de urmărit de către toți cei pasionați de gătit.
Citește și: Cum preparăm Risotto cu creveți
Citește și: Cum preparăm gogoșile de post
Citește și: Rețetă de tocăniță de ciuperci cu roșii. Un preparat perfect pentru post
Citește și: Rețetă de prăjitură cu bulion de post
Rețetă de jumări de porc – Ingrediente
Piept de porc fără os
Fleică
Apă
Condimente
Rețetă de jumări de porc – Mod de preparare
1. Carnea de porc (piept sau fleică) se taie în bucăți mici.
2. Carnea se pune la foc mic, într-un ceaun cu fundul gros, împreună cu apa.
3. Amestecați des la început, până când slănina începe să se topească, apoi mai rar. Condimentați după gust.
4. Jumările de scot când sunt rumenite, dar nu în exces, pentru a obține o carne fragedă.
„O jumară vrea cineva? Din aceea cu multă carne. Uitați-vă ce am eu aici! Piept de porc fără os sau fleică. Astea sunt de mâncat. Le mai las să scadă, dar să nu fie foarte uscate. Uitați-vă ce minunăție! Aur curat. Mănânc și eu trei jumări, chiar dacă nu am voie, dar de poftă tot mănânc. Aur curat, floricele de porc', a spus celebra bucătăreasă.