Rețetă de kebap vegetarian

 Radulescu Ruxandra
.

Rețetă de kebap vegetarian. Kebapul vegetarian înlocuiește carnea cu ingrediente vegetariene sau vegane. Kebab-ul vegetarian este, de obicei, servit în pâine plată sau într-un tortilla, împreună cu legume proaspete, verdeață, iaurt sau sosuri picante. Iată o rețetă delicioasă de kebap vegetarian cu soia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Kebap-ul vegetarian este o opțiune apreciată de persoanele care adoptă o dietă vegetariană sau vegană, dar doresc să se bucure de gustul și textura asemănătoare cu cel al kebap-ului tradițional. Kebap-ul vegetarian înlocuiește carnea cu ingrediente vegetariene sau vegane. În loc de carne, pot fi folosite diferite alternative, cum ar fi tofu, seitan (gluten de grâu), tempeh sau produse pe bază de soia sunt adesea folosite ca înlocuitori pentru carnea de kebab.

Citește și: Rețeta de rulouri de dovlecel a Ancăi Țurcașiu

Citește și: Rețetă de pandișpan cu prune

Citește și: Rețeta de paste „Barbie' cu sfeclă

Citește și: Rețetă de zacuscă de fasole. Preparatul ideal pentru sezonul rece

Rețetă de kebap vegetarian. Ingrediente

Chiflă:

  • 80 g făină (tip 630)
  • 40 g cremă de brânză cu conținut scăzut de grăsime
  • 20 g lapte de cocos neîndulcit
  • 5 g praf de copt
  • 20 g pudră proteică
  • 1/2 linguriță sare

Umplutură kebap vegetarian:

  • 50 g felii de soia
  • 40 g castravete
  • 60 g roșii
  • 30 g sos de kebab gata preparat (eventual amestecat cu maioneză)
  • 15 g ceapă roșie
  • 2-3 frunze de salată

Rețetă de kebap vegetarian. Mod de preparare

  1. Amestecați toate ingredientele pentru chifla într-un bol.
  2. Dacă vi se pare că aluatul este prea uscat, puteți adăuga puțină apă. În cazul în care devine prea lipicios, adăugați puțină făină.
  3. Modelați o chiflă și aplatizați-o ușor între palme. Plasați chifla pe o tavă termorezistentă, acoperită cu hârtie de copt.
  4. Coaceți în cuptorul preîncălzit la temperatura medie (aproximativ 180 de grade, cu încălzire sus/jos) până când devine aurie, ceea ce durează aproximativ 10-15 minute.
  5. Între timp, puteți pregăti umplutura. Urmați instrucțiunile de pe ambalaj pentru a pregăti feliile de soia.
  6. Tăiați castraveții și roșiile în felii subțiri. Tăiați ceapa în cubulețe sau inele. Luați bucăți din salata iceberg de dimensiuni potrivite și cantonați sosul.
  7. După ce ați copt chifla, tăiați-o pe jumătate pentru a forma un buzunar. Umpleți chifla cu ingredientele pregătite, în timp ce aceasta este încă fierbinte din cuptor.

FOTO: Pexels

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton