Rețetă de Maruxas de nata. Biscuiți din patru ingrediente, tradiționali din Spania

.

O rețetă perfectă pentru iubitorii de dulciuri. Maruxas de nata – biscuiți crocanți, delicioși și ideali pentru a fi savurați alături de o băutură caldă. Găsești mai jos ingredientele necesare și modul de preparare. Poftă bună!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Probabil cea mai simplă rețetă de biscuiți pe care o poți face. Ai nevoie de doar patru ingrediente și, fără prea multă bătaie de cap, vei obține un desert gustos și crocant, perfect pentru a-ți răsfăța papilele gustative.

Citește și: Rețetă de zuppa inglese. Un delicios desert italian

Citește și: Reţetă autentică italiană de sos ragu alla bolognese

Citește și: Rețetă de plăcintă cu fasole, un preparat englezesc savuros

Citește și: Rețeta „Amor Polenta’. Este un desert italian delicios


Rețetă de Maruxas de nata – Ingrediente

250 ml smântână pentru frișcă (minim 35% grăsime)

160 g zahăr brun

40 g zahăr alb

250 g făină

Rețetă de Maruxas de nata – Mod de preparare

1. Într-un castron, amestecă cele două tipuri de zahăr, apoi adaugă smântâna pentru frișcă și mixează până devine omogen.

2. Încorporează făina și amestecă cu o spatulă până obții un aluat uniform.

3. Frământă aluatul cu mâinile până când acesta se desprinde ușor de marginea vasului, potrivit dcnews.ro.

4. Preîncălzește cuptorul la 180°C și tapetează o tavă cu hârtie de copt.

5. Formează mici biluțe din aluat, pune-le pe tavă și aplatizează-le ușor cu palma.

6. Coace biscuiții timp de 20 de minute, lasă-i să se răcească și servește-i cu o cană de cafea sau ceai.

Sursa foto: Freepik