Rețetă de omletă cu ardei iute a lui chef Cătălin Scărlătescu: „Cea mai spectaculoasă și proaspătă”

 Ifrim Georgiana
.

Chef Cătălin Scărlătescu a împărtășit o rețetă de omletă pufoasă, cu ardei iute și ceapă verde. Acest preparat simplu va transforma un mic dejun obișnuit într-un adevărat festin. Ingredientele necesare și modul de prepare le găsești mai jos. Poftă bună!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Micul dejun este considerat masa cea mai importantă a zilei, pentru că trebuie să-ți asigure energia necesară pentru întreaga zi. Omleta poate fi o alegere excelentă, fiind nu doar ușor de preparat, dar și extrem de versatilă. Poți personaliza omleta cu o varietate de ingrediente, de la legume proaspete și brânzeturi, până la ierburi aromatice și condimente.

Citește și: Cum prepară Carmen Brumă pasta de sardine: „Una dintre cele mai apreciate rețete din programele mele de slăbire”

Citește și: Rețetă de chiftele siciliene din conopidă

Citește și: Rețetă de clătite japoneze. Au făcut furori pe Internet

Citește și: Rețetă de ciocolată Dubai. Cristina Șișcanu a pregătit faimosul desert care a devenit viral: „E crocantă! Bună, foarte bună!'

Rețetă de omletă cu ardei iute a lui chef Cătălin Scărlătescu – Ingrediente

Arde iute

Ceapă verde

Ouă

Margarină

Condimente

Rețetă de omletă cu ardei iute a lui chef Cătălin Scărlătescu – Mod de preparare

Cătălin Scărlătescu i-a arătat lui Cătălin Rizea, soțul Addei, cum se prepară această omletă deliciosă.

„Cătă, notează rețeta asta de omletă! Surprinde-o pe Adda într-o dimineață din timpul săptămânii și în weekend plecăm la pește. Nu-mi permit să te învăț o rețetă de omletă care să nu fie superbă. Nimeni nu pune în omletă ardei iute. De ce e nevoie ăsta? Îți dă un zvâc și pleci rachetă să muncești. Folosim așa: ardei iute, ceapă verde, ouă și margarină.

Nu exagerați cu ardeiul iute, dar dacă vrei să ai o zi fantastică, fabuloasă și foate iute, încearcă ardeiul ăsta. Folosim doar partea albă a cepei. (…) Nu uitați de sare și de piper. Iubesc piperul. Eu pun din abundență, voi cât vă doriți voi', a scris Cătălin Scărlătescu, pe Instagram.

Apoi a dezvăluit și secretul unei omlete pufoase.

„Cel mai mare secret la omletă e să fie bătută foarte bine, aerată. Cu cât e mai bătută, cu atât e mai umflată, mai pufoasă. Cătăline, Cătăline, să-nveți omletă de la mine. Am făcut și versuri pentru o melodie pe care să i-o cânți Addei dimineață. Picantă, proaspătă, ce mai vrei? Încercați-o pe asta! E cea mai simplă, cea mai spectaculoasă și cea mai proaspătă omletă', a completat acesta.

Sursa foto: Captură Video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton