Rețetă ostropel cu carne de porc. Rapid de preparat

.

Rețetă ostropel cu carne de porc. Ostropelul nu trebuie neapărat să fie gătit cu carne de pui, ci se poate prepara după gustul fiecăruia. Acest fel de mâncare este la fel de delicios și dacă va fi preparat cu carne de porc. Rețeta este una foarte simplă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Rețeta de ostropel cu carne de porc poate fi gătită după cum dorește fiecare. Mirodeniile pot fi schimbate în funcție de gust, iar preparatul poate lua diverse arome.


Ingrediete – Rețetă ostropel cu carne de porc

  • 600 g piept de porc
  • 2 cepe
  • 2-3 roșii mari
  • 5-6 căței de usturoi
  • 4 linguri de ulei
  • sare, piper
  • cimbru

Citește și: Dulceață de cireșe.

Citește și: Rețetă de ciorbă de cartofi cu borș.

Citește și: Cum comentează Anamaria Prodan faptul că n-a mai apărut cu Reghe în public:

Citește și: De ce și-a șters Roxana Vancea pozele sexy de pe Instagram:

Mod de preparare – Rețetă ostropel cu carne de porc

Carnea de porc se spală și se porționează, conform ciao.ro. Ceapa se va curăța, se va tăia mărunt și se va pune la călit. Se adaugă și pieptul de porc și se călește înăbușit pe ambele fețe. Se adaugă apă cât să acopere carnea și se lasă la gătit, la foc mare.


Se spală roșiile și se curăță de semințe. Urmează să fie tăiate mărunt. Roșiile se adaugă în cratiță. Se condimentează totul cu sare, piper și cimbru și se mai lasă să dea într-un clocot sau două.

Înainte de a opri focul, se va adăuga și usturoiul pisat. Ostropelul se servește cald, alături de mămăliguță și murături.