Rețetă de ouă umplute cu brânză și smântână

 Miniosu Alexandra
.

Rețetă de ouă umplute cu brânză și smântână. Ouăle sunt unele dintre produsele ce nu trebuie să lipsească din alimentația omului. Conțin o mulțime de nutrienți, sunt gustoase și foarte sățioase. Dacă vreți să încercați un preparat delicios care să le includă, noi vă provocăm să încercați rețeta de ouă umplute cu brânză și smântână recomandată de noi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rețetă de ouă umplute cu brânză și smântână. Se apropie Sărbătorile de iarnă, iar gospodinele au trecut deja pe listă preparatele cu care doresc să-și încânte musafirii. Salata de boeuf, cozonacii și piftiile se află în topul preferințelor. Există însă și alte mâncăruri la fel de delicioase, dar care se prepară mult mai rapid. Rețeta de ouă umplute cu brânză și smântână recomandată de noi vă va ajuta să aveți pe mese un aperitiv perfect.

Pentru rețeta de ouă umplute cu brânză și smântână aveți nevoie de doar câteva ingrediente accesibile și de puțină îndemânare. Dacă veți urmări cu atenție pașii următori, veți obține un preparat delicios, ce vă va cuceri pe loc papilele gustative.

Rețetă ouă umplute cu brânză și smântână – Ingrediente

8 ouă fierte

100 g brânză rasă

2 linguri smântână proaspătă

o ceapă tăiată mărunt

câteva frunze de pătrunjel proaspăt

sare

piper

Rețetă ouă umplute cu brânză și smântână – Mod de preparare

1. Alegeți un bol suficient de încăpător în care să amestecați bine gălbenușurile fierte. Adăugați treptat ceapa tocată, brânza rasă, smântâna și pătrunjelul, după ce l-ați tocat.

2. Pentru ca preparatul dumneavoastră să prindă și mai mult gust, presărați acum sarea și piperul, iar apoi amestecați totul cu grijă.

3. După ce ați terminat de amestecat și ați obținut o compoziție omogenă, umpleți jumătățile de ouă cu amestectul obținut, conform avantaje.ro.

4. Apoi, intoduceți ouăle la cuptor pentru 2 sau trei minute. Lăsați preparatul să se facă la foc potrivit, pentru a se rumeni, însă nu foarte mult.

5. Dacă vreți să vă impresionați musafirii și mai mult, puteți servi ouăle umplute cu brânză și smântână pe niște frunze de salată. Asta a fost tot. Poftă bună!

Sursă foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton