Rețeta de paste "Barbie" cu sfeclă

 Radulescu Ruxandra
.

Rețeta de paste „Barbie” cu sfeclă. Sfecla (sau sfeclă roșie) o legumă delicioasă și nutritivă care aduce numeroase beneficii pentru sănătate. Nutrienții din sfeclă pot contribui la menținerea sănătății pielii, făcând-o să arate mai tânără și să strălucească. Iată o rețetă de paste „Barbie”, cu sfeclă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Rețeta de paste „Barbie” cu sfeclă. Consumul regulat de sfeclă poate contribui la reducerea riscului de boli cardiovasculare prin scăderea tensiunii arteriale și îmbunătățirea funcției inimii. Sfecla este o sursă bună de vitamine și minerale esențiale, cum ar fi vitamina C, vitamina B6, fier, potasiu, magneziu și acid folic. Iată o rețetă delicioasă de paste „Barbie”, cu sfeclă!

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a Teonei Stavarachi din serialul Groapa, de la PRO TV: „Am avut pe cineva cu aceeași profesie și…'. Actrița vrea să se căsătorească și să aibă copii / EXCLUSIV

Citește și: Drama prin care a trecut Narcisa Suciu. Artista și-a pierdut ambii părinți la o vârstă fragedă: „Cred că nu l-am iertat niciodată pe tata…”

Citește și: Marina Voica regretă că nu are copii: „Aş fi fost o mamă bună'. Cum descrie căsnicia cu soțul ei, care a murit la 41 de ani

Rețeta de paste „Barbie” cu sfeclă. Ingrediente

  • 4 bucăți de sfeclă fiartă, decojită și tăiată felii,
  • 1 ceapă albă tocată felii,
  • 100 de grame de cremă de brânză la temperatura camerei,
  • 1 linguriță sare,
  • 1 linguriță de praf de usturoi,
  • 1/4 cană de vin alb,
  • 500 de grame de paste,
  • ulei de măsline.

Rețeta de paste „Barbie” cu sfeclă. Mod de preparare

  1. Puneți pastele la fiert
  2. Luați o tigaie mare, așezați-o pe aragaz, la foc mediu și puneți puțin ulei de măsline, adaugați ceapa și rumeniți-ocâteva minute până se înmoaie. Adaugați sfecla. Puneți sare și condimente după gust. Când ceapa devine transparentă, adaugă vinul și lasă alcoolul să se evapore. Adaugați crema de brânză și amestecați.
  3. Turnați preparatul din tigaie, într-un bol. Mixați totul într-un blender, până se obține un amestec cremos și omogen.
  4. Amestecă totul într-o tigaie: pastele cu sosul.
  5. Se pot servi cu busuioc proaspăt tocat și parmezan.

FOTO YT

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton