Rețetă de paste cu fructe de mare. Un preparat delicios, ușor de realizat și plin de savoare. Dacă vrei să pregătești o cină specială în familie, nu ezita să încerci rețeta recomandată de noi. Iată ingredientele necesare și modul de preparare!
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!
Rețetă de paste cu fructe de mare. Aceasta rețetă se prepară în aproximativ jumătate de oră și poate fi realizată chiar și de către cei mai nepricepuți în bucătărie. Sosul pentru paste are la bază câteva ingrediente simple, însă acesta va potența gustul fructelor de mare și va da culoare în farfurie.
Citește și: Rețetă de brioșe cu banane
Citește și: Rețetă de trufe cu ciocolată și portocală
Citește și: Rețeta Mihaelei Bilic pentru un desert cu ciocolată, care nu îngrașă
Citește și: Cum se face cocktail Hugo – rețeta
Rețetă de paste cu fructe de mare – Ingrediente
500 g paste (Spaghetti sau Tagliatele)
350 g mix de fructe de mare
60 ml ulei de măsline
400 g pulpă de roșii
100 ml vin alb
3 căței usturoi
sare și piper după gust
Rețetă de paste cu fructe de mare – Mod de preparare
1. Începeți cu pastele. Acestea se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
2. Într-o tigaie, se pun câteva picături de ulei de măsline și usturoiul zdrobit, care se prăjește pentru circa 2 minute.
3. Ulterior, usturoiul se scoate din tigaie, se toarnă sosul de roșii și se lasă câteva minute pe foc, potrivit retete.unica.ro.
4. Într-o altă tigaie, se încinge restul de ulei de măsline, se adaugă fructele de mare congelate și se gătesc pentru 10 minute. Ulterior, se toarnă vinul în compoziție.
5. După alte cinci minute, se adaugă sosul de roșii și condimente după gust. Poftă bună!
Sursa foto: Freepik