Rețetă de pilaf cu conopidă, ardei și roșii. Un preparat delicos, ușor de făcut și gata în mai puțin de o oră. Dacă țineți post și ați rămas în pană de rețete, nu ezitați să încercați recomandarea noastră. Iată ingredientele necesare și modul de preparare!
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!
Rețetă de pilaf cu conopidă, ardei și roșii. Această rețetă se prepară extrem de simplu și este potrivită pentru perioada postului. Conopida este o variantă sănătoasă pentru a înlocui carnea, având în vedere conținutul ridicat de proteine.
Citește și: Rețetă de tartă cu ceapă
Citește și: Rețetă de pleșcăviță umplută
Citește și: Rețeta de mucenici a lui Cătălin Scărlătescu
Citește și: Mâncare de post cu dovlecei și orez. Rețeta pas cu pas
Rețetă de pilaf cu conopidă, ardei și roșii – Ingrediente
100 g orez
o conopidă mai mare
4-5 ardei grasi, de toate felurile, verde, roşu şi galben
2-3 roşii maricele
ceapă roşie, cât de mult vă place
ulei
sare, piper proaspăt pisat
Rețetă de pilaf cu conopidă, ardei și roșii – Mod de preprare
1. Ceapa se taie mărunt și se călește într-o tigaie. Ardeii se taie în bucăți mai mari și se pun peste ceapa călită, iar peste câteva minute se adaugă roșiile tocate.
2. În această etapă, adăugați sare și piper după gust. Ulterior, se pune conopida tăiată în buchețele mici, se acoperă cu apă și se lasă la fiert la foc mic, potrivit jurnalul.ro.
3. Într-o oală separată, orezul se fierbe conform instrucțiunilor de pe ambalaj. După fierbere, orezul se toarnă peste legume și se amestecă bine. Poftă bună!
Sursa foto: Freepik