Rețetă prăjitură „Cât bați din palme”. Vrei să pregătești un desert extrem de delicios, însă nu ai prea mult timp la dispoziție? Încearcă această rețetă de prăjtură „Cât bați din palme” și vei rămâne surprinsă cât de gustoasă este. Iată de ce ingrediente ai nevoie.
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!
Rețetă prăjitură „Cât bați din palme”. Un desert extrem de delicios, care se pregătește și repede. Modul de preparare este unul rapid și ai nevoie de doar câteva ingrediente pentru această rețetă.
Citește și: Cea mai bună ciorbă de burtă DE POST. Ingredientul-minune care o transformă într-un adevărat deliciu
Citește și: Rețetă de ciorbă de perișoare recomandată de Mirela Vaida
Citește și: Rețetă tradițională de ostropel de pui. Cum se prepară
Citește și: Rețetă de supă cremă de ardei copți
Rețetă prăjitură „Cât bați din palme”. Ingrediente
Pentru blat:
1 cană de biscuiți măcinați
1 cană de zahăr
1 cană de griș
1 cană făină
Pentru umplutură:
1 pachet de unt
2 kg mere
3 linguri de zahăr
Rețetă prăjitură „Cât bați din palme”. Mod de preparare
- Amesteci făina, grișul, zahărul și biscuiții deja măcinați. Amestecă bine compoziția, apoi o împarți în două părți egale.
- Curățe și rade merele, apoi le vei amesteca cu zahărul.
- Acum te vei ocupă să ungi o tavă încăpătoare cu jumătatea din cantiatea de unt și așezi jumătatea din cantitatea de amestec obținut din făină, zahăr, griș și biscuiți, notează Spynews.
- Deasupra vei adăuga jumătate din cantitatea de unt rămasă, tăiată în cubulețe cât mai mici. Ulterior vei adăuga și compoziția obținută din măr și zahăr.
- Apoi vei urma ritualul de mai sus- canitatea de compoziție uscată cu griș, apoi untul.
- Se bagă la cuptorul preîncălzit la 180 de grade, pentru 35-40 de minute.
- Se verifică dacă s-a copt și se lasă la răcit.
- Se servește alături de frișcă, ciocolată sau gem.
Poftă bună!
sursă foto- Unsplash
Cel mai nou VIDEO
Libertatea.ro
Fanatik