În perioada pandemiei, vedetele au avut șansa să petreacă mai mult timp în bucătărie și să pregătească bunătăți pentru familie. Este și cazul Andrei, care a dezvăluit ce prăjitură delicioasă a gătit cel mai mult pentru Cătălin Măruță și copiii lor. Rețetă prăjitura Durerea. Cum prepară Andra desertul preferat al lui Măruță.
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!
Andra are un program destul de încărcat, dar cu toate acestea a găsit timp să facă lucruri pe care de obicei nu le făcea. Solista adoră să petreacă timp cu familia ei și mai ales să gătească ceva bun. Vedeta dezvăluia că atunci când are ocazia, ea prepară desertul ‘Durerea’, care se face extrem de rapid și ușor.
Rețetă prăjitura Durerea. Cum prepară Andra desertul preferat al lui Măruță.
Andra a mărturisit că rețeta a primit-o de la mama ei, așadar este un preparat ardelenesc. „Este cea mai bună prăjitură pe care am mâncat-o', spunea Andra. Iată ce ingrediente vă trebuie pentru a prepara desertul preferat al familiei Măruță:
Citește și: Andra, apariție răvășitoare pe coperta VIVA! de noiembrie. Secretele cele mai iubite cântărețe din România
Citește și: Andra, despre momentele grele din viața ei. „Mi-au furat pantofii din tren…'
Citește și: Câți copii își dorește Simona Halep: „Nu mai sunt speriată, sunt o soție bună'
Ingrediente pentru blat:
- 10 albușuri
- 300 g zahăr tos
- 300 g nucă prăjită și măcinată
- 4 linguri rase de făină
Ingrediente pentru cremă:
- 10 gălbenușuri
- 300 g zahăr
- 2 linguri făină
- 100 ml lapte
- 2 pachete unt
Ingrediente pentru glazură:
- 250 g zahăr
- 200 g nuci bucăți
Mod de preparare prăjitura Durerea
Blatul se face din ingredientele de mai sus și se coc la cuptor patru foi, pe dosul unei tăvi unsă bine cu unt, ulei sau untură, după cum preferă fiecare.
Într-un vas se prepară crema, la bain-marie. Gălbenușurile se amestecă cu zahărul, făina și laptele călduț până când totul devine o compoziție omogenă. După ce crema s-a răcit, în aceasta se adaugă două pachete de unt.
Pentru glazură, se caramelizează zahărul și în el se încorporează nucile. Apoi se toarnă fierbinte pe un fund de lemn și se dă la răcit. Când s-a întărit, glazura se zdrobește cu un ciocan de bătut șnițele. Ultimul pas constă în asamblarea prăjiturii. Crema se întinde între foile prăjiturii, în straturi, iar ultima foaie se unge cu un strat mult mai subțire de cremă. Glazura se împrăștie pe suprafața ultimei foi.
Prin ce greutăți a trecut Andra
Andra este una dintre cele mai talentate și îndrăgite artiste de la noi. Însă drumul spre succes a fost unul greu și anevoios. Andra a fost invitată în podcastul „Fain & Simplu’ al lui Mihai Morar, unde a vorbit și despre momentele grele din viața ei de artistă. La un moment dat, Andra a fost sunată de tatăl ei, care a povestit și el despre greutățile întâmpinate.
Drumul spre succes nu a fost unul ușor, iar Andra își amintește de greutățile pe care le-a întâmpinat. Totuși, ea se bucura de fiecare moment, fiind mică la vremea respectivă. Tatăl ei a încercat mereu să o menajeze și să o țină la distanță de problemele care apăreau.
„Au fost mai multe momente grele‘, a spus tatăl Andrei.
„De care tu știi pentru că eu am fost menajată de tine și nu am știut lucrurile astea’, i-a spus imediat Andra tatălui ei.
„Da, copilul meu știa că trebuie să cânte, să își facă treaba și lucrurile să iasă bine. Au fost mai multe momente grele… unul, când am mers prima oară la Costi (n.r.: Ioniță) să înregistrăm și am dormit la cineva acasă și era un frig cumplit în cameră. Andra trebuia să cânte a doua zi, nu am vrut să răcească așa că l-am sunat pe Costi și ne-am mutat în toiul nopții, ca să mergem undeva unde era mai cald‘, a povestit tatăl artistei.
Sursa foto: Instagram