Rețetă de prăjitură Melek. Desert popular pe TikTok

 Ifrim Georgiana
.

Prăjitura Melek a căpătat o imensă popularitate pe TikTok și se prepară din patru ingrediente. Rețeta aparține unei tinere din Chiajna, județul Ilfov, și combină texturi cremoase cu arome bogate. Iată modul de preparare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Prăjitura Melek se prepară în doar 10 minute, fără coacere, rețeta fiind gândită de o influenceriță de pe TikTok. Tânăra, mamă a doi băieți, a botezat desertul după numele unuia dintre copii. Nu trebuie decât să combinați câteva ingrediente pentru a obține o prăjitură delicată și aromată.

Citește și: Rețetă de frigănele de pui cu mozzarella

Citește și: Rețetă de spaghete Puttanesca. Un preparat italian simplu și delicios

Citește și: Rețeta de gogoși pufoase umplute cu ciocolată a lui Chef Joseph Hadad

Citește și: Rețeta de varză murată picantă coreeană Kimchi

Rețetă de prăjitură Melek – Ingrediente

două cutii de lapte condensat

două cutii de mascarpone

un borcan de Nutella

un pachet de pișcoturi

Rețetă de prăjitură Melek – Mod de preparare

1. Într-un bol încăpător, amestecă cu ajutorul mixerului o cutie de mascarpone și un borcan de Nutella.

2. Într-un alt recipient, amestecați laptele condensat cu cea de-a doua cutie de mascarpone. Ambele se lasă la răcit în frigider.

3. Pentru prepararea blatului, înmuiați pișcoturile în lapte, apoi le așezați în tavă, potrivit romaniatv.net.

4. După primul strat, puneți un strat de cremă din bolul cu Nutella. După cel de-al doilea strat de pișcoturi, puneți un strat din cealaltă cremă. Repetați procedura până umpleți tava.

5. La final, presărați deasupra fulgi de ciocolată, fructe întregi sau confiate. Poftă bună!

Sursa foto: Captură video / TikTok

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton