Rețetă pui cu tarhon

.

Rețetă pui cu tarhon. Rețeta de pui cu tarhon este potrivită pentru zilele în care nu vrei să petreci prea mult timp în bucătărie, însă vrei să mănânci ceva gustos și sățios. Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru această rețetă cu pui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Rețetă pui cu tarhon. Rețeta de pui cu tarhon se pregătește extrem de ușor și ai nevoie de maximum 30 de minute la dispoziție. Astfel, dacă ești pe fugă sau pur și simplu nu vrei să petreci prea mult timp în bucătărie, trebuie să încerci această rețetă de pui.

Citește și: Rețetă de plăcintă de dovleac cu nucă

Citește și: Rețetă de tocană de legume cu orez

Citește și: Rețeta de ciuperci murate.Iată cum se prepară!

Citește și: Rețetă de file de șalău cu sos de vin alb și cartofi natur


Rețetă pui cu tarhon. Ingrediente

400 g piept de pui

2 linguri ulei

30 g unt

2 cepe verzi

un cățel de usturoi

125 ml de smântână pentru gătit

1 lingurță de tarhon uscat

sare

piper

Rețetă pui cu tarhon. Mod de preparare

  1. Tăiem pieptul de pui în fileuri egale și se pun la prăjit într-o tigaie cu ulei și unt. Lăsăm puiul pe foc pentru 6 minute, câte 3 minute pe fiecare parte, și îl scoatem după ce observăm că s-a rumenit.
  2. Ne vom folosi acum de ceapa verde, însă doar de partea albă a acesteia. O punem la călit în tigaia în care am prăjit puiul, alături de usturoiul zdrobit.
  3. Lăsăm ceapa și usturoiul pe foc pentru 1 minute și avem grijă să amestecăm constant. Se adaugă și tarhonul și mai lăsăm totul la foc mic pentru încă 2 minute.
  4. Se adaugă și fileurile de pui prăjit și lăsăm totul să se facă pentru 3-4 minute.
  5. Servim alături de un sos sau pur și simplu cu o salată de vară.

sursă foto- Pixabay