Rețetă de pui milanez

.

Rețetă de pui milanez. Un preparat simplu, delicios și gata în aproximativ 40 de minute. Dacă ai rămas în pană de rețete, nu ezita să încerci recomandarea noastră. Iată ingredientele necesare și timpul de preparare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rețetă de pui milanez. Pentru acest preparat, aveți nevoie de câteva ingrediente simple. Urmând pașii de mai jos, veți obține un pui fraged și plin de savoare. Acesta poate fi consumat alături de o salată rucola, mozarella sau un amestec de legume. Nu veți rămâne dezamăgiți de rezultatul final!

Citește și: Rețetă de ștrudel cu fructe de pădure

Citește și: Rețetă supă cremă de ciuperci.Un deliciu sănătos și ușor de gătit

Citește și: Rețetă de paste cu fructe de mare

Citește și: Rețetă de plăcintă cu vișine

Rețetă de pui milanez – Ingredinte

2 bucăți mari de piept de pui, dezosat și fără piele

o jumătate de cană de făină

2 căni de pesmet

2 ouă întregi (la temperatura camerei)

sare

piper negru măcinat

ulei de măsline

Rețetă de pui milanez – Mod de preparare

1. Pieptul de pui se taie în patru fâșii egale. Acestea se așează pe o foaie de copt și se bat cu ajutorul unui tocător de carne.

2. Într-o farfurie, se pune jumătate de cană de făină, iar în altă farfurie se pune pesmetul. Într-un alt recipient, se sparg două ouă și se bat cu ajutorul unei furculițe.

3. Feliile de piept de pui se condimentează cu sare și piper negru. Între timp, pe aragaz se pune la încins o tigaie cu jumătate de cană de ulei de măsline, kfetele.ro.

4. Acum, fiecare bucată de pui se trece prin făină, ou și apoi pesmet. Carnea se prăjește pe fiecare parte pentru aproximativ 5 minute. Poftă bună!

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton