Rețetă de rulouri aperitiv cu vinete şi mozzarella

 Radulescu Ruxandra
.

Rețetă de rulouri aperitiv cu vinete şi mozzarella. Bucătăria mediteraneană este cunoscută pentru utilizarea ingredientelor proaspete, a uleiului de măsline, a ierburilor aromate și a alimentelor sănătoase. Iată o rețetă delicioasă, de inspirație mediteraneană, rulouri aperitiv cu vinete și mozarella!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Rețetă de rulouri aperitiv cu vinete şi mozzarella. Vinetele sunt legume delicioase și versatile, iar consumul lor poate aduce numeroase beneficii pentru sănătate. Vinetele sunt o sursă bună de fibre dietetice, importante pentru sănătatea sistemului digestiv. Consumul regulat de fibre poate ajuta la menținerea unui tranzit intestinal sănătos. Mozzarella e un tip de brânză originară din Italia și este adesea utilizată în bucătăria mediteraneană, iar în combinație cu vinetele, rezultă o combinație delicioasă. Iată o rețetă de rulouri aperitiv cu vinete şi mozzarella, recomandată de clickpentrufemei.ro.

Rețetă de rulouri aperitiv cu vinete şi mozzarella. Ingrediente

  • 1 vânătă mare 
  • 100 g mozzarella 
  • 1 roșie 
  • 1 ardei roșu 
  • 10 frunze de busuioc 
  • 10 ml ulei 
  • 1 praf de sare 
  • 1 ceapă verde 

Rețetă de rulouri aperitiv cu vinete şi mozzarella. Mod de preparare

  1. Tai capetele vinetei și o feliezi în felii nu mai groase de un centimetru. Le sărezi, aștepți să se scurgă zeama, apoi le ștergi cu prosoape de hârtie.
  2. Ungi vinetele cu ulei și le așezi într-o tavă tapetată, zece minute la 220 °C.
  3. Taie mozzarella bucăți și procedezi la fel cu roșia și ardeiul. După ce feliile de vinete s-au răcorit, pui la mijloc câte o bucată de mozzarella, roșie, ardei și frunze de busuioc.
  4. Rulezi și legi rulourile, dacă vrei, cu frunze de ceapă verde.

FOTO: PIxabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton