Rețeta de rulouri de dovlecel a Ancăi Țurcașiu

 Radulescu Ruxandra
.

Rețeta de rulouri de dovlecel a Ancăi Țurcașiu. Dovlecelul este un aliment delicios și sănătos, bogat în nutrienți și beneficii pentru sănătate. Dovlecelul are un conținut caloric foarte scăzut, ceea ce îl face potrivit pentru persoanele care doresc să-și controleze greutatea. Este un ingredient excelent pentru preparatele vegetariene sau de post. Iată rețeta de rulouri de dovlecel a Ancăi Țurcașiu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Rețeta de rulouri de dovlecel a Ancăi Țurcașiu. În general, dovlecelul poate fi adăugat într-o varietate de preparate, cum ar fi supe, salate, piureuri sau poate fi gătit ca o garnitură sănătoasă. Este un aliment versatil și nutritiv care poate aduce numeroase beneficii pentru sănătate. Anca Țurcașiu a preparat recent pe TikTok, o rețetă de rulouri de dovlecel.

„Astăzi am invitat niște prieteni la masă și am găsit o rețetă pe internet și vreau să o prepar pentru ei. Am adăugat aici ouă, parmezan, smântână lichidă vegetală, boia iute, sare și piper. Am copt ardeii kapia, foarte gustoși.

Am pus feliuțe de dovlecel puțin la fiert, pe care le rulez, fac un rolu pe care îl pun în forma de brioșe. Creez spațiu in interior și adaug această compoziție. Între timp, am încins cuptorul. Ea se coace și se servește cu pâine prăjită, este foarte sănătos', a dezvăluit Anca Țurcașiu pe TikTok. 

Citește și: Rețetă de chiftele cu tofu

Citește și: Cum să faci tofu acasă

Citește și: Rețete de fasole verde la borcan

Citește și: Musaca de cartofi – 10 rețete simple de musaca de cartofi

Rețeta de rulouri de dovlecel a Ancăi Țurcașiu. Ingrediente

  • 5 oua
  • 200 g parmezan
  • 2 linguri smântână lichidă vegetală
  • boia iute, sare, piper

Rețeta de rulouri de dovlecel a Ancăi Țurcașiu. Mod de preparare

  • Curatam dovleceii apoi ii taiem felii foarte subtiri pe lungime . Ii saram si ii lasam sa stea un pic. Intre timp ne ocupam de umplutura. Dam 200 g de parmezan pe razatoarea mica si adaugam , smântana și ouăle sa lege compozitia.
  • Condimentam cu sare, piper.
  • Punem pe fiecare felie de dovlecel cate 1 lingurita din umplutura de parmezan și ou, rulam si asezam in tavă și dam totul la cuptor pentru circa 30 minute .

FOTO: TikTok

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton