O salată delicioasă, fresh și perfectă pentru aceste zile de vară. Nu are prea multe calorii, așa că se adresează și celor care țin dietă. Ingredientele necesare și modul de preparare le găsiți mai jos. Poftă bună!
CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!
În perioada sezonului estival e recomandat să evităm alimentele bogate în grăsimi sau prăjite. Încercați să integrați în meniu cât mai multe fructe și legume. Hidratarea joacă un rol la fel de important.
Citește și: Rețetă de pui dulce-acrișor cu ananas
Citește și: Rețetă de piure de cartofi cu iaurt grecesc. Cremos și cu mai puține calorii
Citește și: Cum să faci burgeri vegan acasă – idei de rețete
Citește și: Rețetă de gnocchi cu creveți
Rețetă de salată cu avocado și creveți – Ingrediente
4-5 cartofi noi fierţi în coajă şi tăiaţi cubuleţe
2 roşii – tăiate cubuleţe
2 castraveţi – tăiaţi cubuleţe
2 ouă fierte, tari
200 g măsline negre
o ceapă mică
sare, piper negru măcinat, oregano
oţet
1 lingură cu muştar
ulei de măsline
Rețetă de salată cu avocado și creveți – Mod de preparare
1. Spălați și fierbeți cartofii în coajă. Lăsați-i să se răcească și tăiați-i cuburi. Taiați ceapa subțire.
2. Tăiați toate ingredientele în bucăți mici și amestecați-le cu puțină sare, potrivitea libertatea.ro.
3. Pentru sosul de muștar, amestecați muștarul cu oțet, ulei de măsline, sare și piper într-un bol.
4. Turnați sosul peste legumele tăiate și amestecați bine.
5. Serviți salata rece.
Sursa foto: Freepik