Rețetă de șnițele din soia cu sos de ceapă

 Ifrim Georgiana
.

Rețetă de șnițele din soia cu sos de ceapă. Dacă țineți post și ați rămas în pană de rețete, nu ezitați să încercați șnițelele din soia. Preparatul are un gust delicios, iar timpul de gătire este de aproximativ o oră. Iată ingredientele necesare și timpul de preparare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Rețetă de șnițele din soia cu sos de ceapă. Acest preparat este ideal pentru vegetarieni sau cei care țin post, având în vedere că soia este un înlocuitor excelent al cărnii. Rețeta se prepară foarte ușor, iar rezultatul final va fi peste măsură așteptărilor, dacă urmăriți pașii de mai jos.

Citește și: Rețetă de omletă de post, fără ouă

Citește și: Rețetă de zacuscă de pește

Citește și: Rețetă de galani di carnevale sau gogoși venețiene

Citește și: Rețetă de pilaf cu conopidă, ardei și roșii

Rețetă de șnițele din soia cu sos de ceapă – Ingrediente

100 g șnițele de soia

400 ml apă fierbinte

ulei

sare, piper măcinat, cimbru uscat, boia dulce, chimen măcinat, usturoi granulat

1 ceapă albă medie

1 ceapă roșie medie

50 ml pasta de roșii

Rețetă de șnițele din soia cu sos de ceapă – Mod de preparare

1. Șnițelele de soia trebuie înmuiate într-un amestesc de boia dulce, cimbru, piper negru, sare, chimen, dar și usturoi granulat, alături de 1-2 linguri de ulei și de apă fierbinte. Acestea se lasă la hidratat până când absord aroma condimentelor.

2. În această etapă, se începe prepararea sosului de ceapă. Într-o tigaie încinsă la foc mediu, se adaugă cele două cepe tocate mărunt.

3. Când ceapa se rumenește, se pun șnițelele de soia în tigaie și se întorc de pe o parte pe celaltă până când capătă o culoare aurie, potrivit fanatik.ro.

4. După aproximativ 20 de minute, condimentați preparatul după gust, apoi se pune pasta de roșii și de boia dulce, iar focul se dă la minim pentru alte 2-3 minute. Poftă bună!

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton