Rețetă supă de praz de post. Este cea mai simplă rețetă pe care o poți pregăti pentru prânz. Iată ce ingrediente trebuie să folosești pentru rețeta de supă de praz de post. Pregătește totul și apucă-te de treabă! Te vei linge pe degete de bună ce este!
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!
Rețetă supă de praz de post. Dacă nu mai știi ce preparate de post să pregătești, astăzi îți vom spune cum să faci cea mai bună supă de praz de post. Iată de ce ingrediente ai nevoie.
Citește și: Rețetă de mousse de ciocolată. Simplu și delicios
Citește și: Rețetă saramură de pui. Simplă și aromată
Citește și: Rețetă tocană țigănească. Narcisa Birjaru a pregătit-o la Chefi la cuțite
Citește și: Musaca de post cu ciuperci.Rețeta simplă și gustoasă
Rețetă supă de praz de post. Ingrediente
5 fire de praz
2 morcovi
păstârnac
2 cartofi
3 căței de usturoi
1 ardei gras
250 g roșii decojite în suc de roșii
ulei
pătrunjel
sare
piper
Rețetă supă de praz de post. Mod de preparare
- Spălăm bine legumele și se taie în cuburi mici.
- Se vor pune la fiert morcovii, telina și păstârnacul și se lasă pentru 20 de minute.
- Ulterior, după cele 20 de minute se va strecura supa și se va pune din nou la fiert. Scoateme morcovii și păstârnacul și le punem în alt vas.
- Acum vom pune în supă prazul tocat rondele, cartofii și usturoiul.
- Se lasă la fiert pentru 20 de minute și apoi se adaugă uleiul, ardeiul gras tăiat mărunt și roșiile cu sosul.
- Condimentăm cu sare și piper și lăsăm totul la fiert pentru încă 10 minute, până dă în clocot.
- Servim cu pătrunjel sau țelină
Poftă bună!
sursă foto- Pixabay