Rețetă de tartine cu cașcaval

 Radulescu Ruxandra
.

Rețetă de tartine cu cașcaval. Cașcavalul este un tip de brânză foarte popular, iar consumul său poate avea mai multe beneficii pentru sănătate. Cascavalul este o sursă bună de proteine, care sunt esențiale pentru creșterea și întreținerea țesuturilor din corp și constituie o sursă importantă de calciu. Iată o rețetă de tartine cu cașcaval, delicioasă și sățioasă, pe care o poți prepara rapid.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rețetă de tartine cu cașcaval. Cașcavalul poate fi parte a unei diete sănătoase, cu condiția să fie consumat în mod moderat. Este important să alegi variante de cascaval mai puțin procesate, pentru a beneficia de toți nutrienții. Chiar dacă este mai bogat în grăsimi, cascavalul furnizează și grăsimi sănătoase, precum acizii grași omega-3 și omega-6, care sunt buni pentru sănătatea inimii. Iată o rețetă simplă de tartine cu cașcaval, ce pot fi servite ca o gustare excelentă, recomandată de Spynews.ro.

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Oana Roman lui Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la cuțite: „Am avut plăcerea să-l cunosc, am avut o discuție…”. S-a spus că ar forma un cuplu

Citește și: Ce promisiune i-a făcut Janni Alexandridis, câștigătorul la Chefi la Cuțite, tatălui său, înainte de a deveni bucătar: „I-am spus că eu vreau să…’ / A moștenit pasiunea pentru gătit de la părintele lui

Citește și: Ce schimbări importante a făcut Theo Rose în viața ei la 4 luni de când a devenit mamă: „M-am descurcat. Am încercat să mă încurajez singură…„

Citește și: Ce a vorbit Maia Morgenstern cu rudele din Israel, după izbucnirea războiului: „M-a sunat plângând. Niciodată nu l-am văzut plângând…’

Rețetă de tartine cu cașcaval. Ingrediente

  • pătrunjel
  • salam
  • șuncă
  • usturoi
  • felii de franzelă
  • 5 ouă
  • cașcaval
  • mărar
  • ceapă verde

Rețetă de tartine cu cașcaval. Mod de preparare

  1. Spargeți ouăle într-un bol. Adăugați un praf de sare, piper proaspăt măcinat și usturoi pisat pentru a aduce o aromă mai intensă. Amestecați cu grijă, până ce toate ingredientele se îmbină într-un preparat omogen.
  2. Adăugați verdeața mărunțită pentru a aduce o notă proaspătă și vibrantă. Amestecați cu atenție pentru a distribui uniform aromele.
  3. Puneți cașcavalul ras și salamul ras în amestecul de ouă. Treceți fiecare felie de franzelă prin această compoziție generoasă. Asigurați-vă că fiecare felie absoarbe suficient din umplutură pentru a oferi o experiență gustativă echilibrată.
  4. Încingeți uleiul într-o tigaie și așezați tartinele cu umplutura în jos. Adăugați și un strat suplimentar de umplutură deasupra. Prăjiți-le până când capătă o culoare aurie și apetisantă pe ambele părți.
  5. Presărați tartinele cu mărar proaspăt sau pătrunjel tocat mărunt pentru a aduce o notă finală de prospețime și a sublinia aromele intense.

FOTO: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton