Rețetă terci de ovăz. Un mic dejun delicios!

 Raiciu Adriana
.

Rețetă terci de ovăz. Dacă vrei să îți pregătești un mic dejun sănătos și rapid, trebuie să încerci neapărat acest terci de ovăz. Iată cum se prepară și de ce ingrediente ai nevoie pentru a avea un gust cât mai pe placul tău.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Rețetă terci de ovăz. Fulgii de ovăz sunt o sursă bogată de fibre și au conținut ridicat de vitamine, minerale și antioxidanți. Doza zilnică recomandată este de 78 de g de ovăz, pe care îl poți prepara în diferite moduri.

Rețetă terci de ovăz. Unul dintre cele mai întâlnite preparate este terciul de ovăz, pe care îl poți consuma atât dimineața, cât și între mese. Iată cum îl poți prepara chiar la tine acasă!

Citește și: Rețetă de tăiței cu susan de post.Gust senzațional

Citește și: Rețetă prăjitură Chinezoaică.Extrem de gustoasă!

Citește și: Rețetă de roșii umplute de post.Rapidă și gustoasă!

Citește și: Rețetă de roșii umplute de post.Rapidă și gustoasă!

Rețetă terci de ovăz. Ingrediente

  •  5 linguri de fulgi de ovăz
  •  un baton de scorțișoară
  •  un pahar cu lapte de vacă, de capră sau vegetal
  •  Scorțișoară măcinată
  •  Esență de vanilie
  •  1 linguriță zahăr brun
  • fructe

Rețetă terci de ovăz. Mod de preparare

  1. Încălzește laptele și poți începe să adaugi fulgii de ovăz.
  2. Când observăm că a început să fiarbă, punem batonul de scorțișoară, dar și esența de vanilie.
  3. După ce am lăsat pe foc 8-10 minute, adăugăm și zahărul și avem grijă să amestecăm bine.
  4. Dăm terciul de ovăz de pe foc și îl lăsăm să se răcească.
  5. La final punem și praful de scorțișoară și fructe după gust.

Poftă bună!

sursă foto- Pixabay

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton