Rețetă de tocană de năut cu legume. Acest preparat este delicios, se prepară extrem de simplu și este gata în mai puțin de o oră. Rețeta recomandată de noi li se adresează și vegetarienilor, având în vedere că năutul înlocuiește cu succes carnea. Iată ingredientele necesare și modul de preparare!
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!
Rețetă de tocană de năut cu legume. Această rețetă este ideală pentru adepții unui stil de viață sănătos, având în vedere că este bogată în proteine și vitamine. Năutul este un aliment delicios care poate înlocui carnea roșie, căci are un conținut bogat de fibre și minerale. Mai mult, acesta este folosit preponderent în dietele pentru slăbit.
Citește și: Rețetă de cartofi carbonara la cuptor
Citește și: Rețetă de supă de curcan cu găluște
Citește și: Rețetă de clătite cu mere rase în aluat. Un desert gustos și simplu de făcut
Citește și: Rețetă de burrito mexican
Rețetă de tocană de năut cu legume – Ingrediente
150 g năut din conservă
1 ceapă roșie mică
1 ardei gras roșu mediu
1 morcov mediu
o mână de kale
8-10 roșii cherry
15 ml sos de soia
1-2 linguri ulei de măsline
nuci caju
semințe de susan
ceapă verde
sare
piper
Rețetă de tocană de năut cu legume – Mod de preparare
1. Curățați și spălați morcovul, ceapa, ardeiul, ceapa verde, roșiile și frunzele de kale.
2. Într-o tigaie, se adaugă ulei de măsline, iar ceapa se prăjește până devine translucidă. Ulterior, se adaugă morcul și ardeiul.
3. Când legume se înmoaie, se adaugă roșiile, frunzele de kale și ceapa verde, apoi se lasă puțin la călit.
4. În această etapă, se adaugă sosul de soia și se condimentează cu sare și piper. Acum, se toarnă năutul în tigaie, potrivit retete.unica.ro.
5. Când se oprește focul, se adaugă nucile caju crude și semințele de susan. Poftă bună!
Sursa foto: Freepik