Rețetă de tocăniță cu năut și dovecel

 Ifrim Georgiana
.

Un preparat delicios, ușor de făcut, ideal pentru cei care care țin post în această perioadă. Regăsiți mai jos ingredientele necesare și modul de preparare pentru această tocăniță. Poftă bună!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Dovlecelul și năutul se găsesc pe lista alimentelor bogate în proteine vegetală.

Citește și: Rețetă de hummus cu sfeclă roșie și năut. Preparat simplu și de post!

Citește și: Rețetă de supă cremă de morcovi cu ricotta. Gustoasă și sănătoasă!

Citește și: Rețeta de cremă de zahăr ars a lui chef Sorin Bontea

Citește și: Rețetă de plăcintă cu mere la tigaie

Rețetă de tocăniță cu năut și dovecel – Ingrediente

Năut- 250 de grame;

Dovlecel- 500 de grame;

Ceapă- 250 de grame;

Morcov- 200 de grame;

Ulei de floarea soarelui- 100 de mililitri;

Sare- 10 grame;

Piper- 2 grame;

Mărar verde- o legătură;

Cimbru- 2 grame;

Boia dulce- 2 grame;

Pastă de tomate- 80 de grame

Rețetă de tocăniță cu năut și dovecel – Mod de preparare

1. Începe prin a curăța morcovul, ceapa și dovlecelul, apoi taie-le în bucăți mici.

2. Călești ceapa în puțin ulei, adaugi morcovul și năutul, și lasă-le la foc mic.

3. În ultimele 10 minute, adaugi cimbrul și piperul, apoi dovlecelul tăiat cubulețe, potrivit adevărul.ro.

4. Adaugă puțină boia dulce și pastă de tomate pentru culoare și savoare.

5. Amestecă periodic preparatul.

6. Gustă și ajustează condimentele și consistența după preferință.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton