Trei rețete de ouă umplute. Sorin Bontea a propus variante pentru toate gusturile: „Aș mânca fără număr”

.

Sorin Bontea a împărtășit cu urmăritorii trei rețete de ouă umplute. Se pregătesc rapid și reprezentă un aperitiv delicios pentru masa de Paște. Ingredientele necesare și modul de preparare le găsiți mai jos. Poftă bună!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!


„Când zici masă de sărbători, zici… ouă umplute! Și când zici ouă umplute, zici… copilărie! De sărbători, mama făcea întotdeauna ouă umplute și mărturisesc că mereu când vorbesc despre ele, mi se face o poftă… aș mânca fără număr! Toată lumea le adoră, de la cei mai mici, la cei mai mari, așa că m-am gândit să vă arăt câteva variante de a face ouă umplute’, spune Chef Sorin Bontea.

Citește și: Rețetă de chec cu mac și lămâie, fără gluten

Citește și: Rețeta de ghiveci călugăresc a lui Sorin Bontea: „E foarte bun’


Citește și: Rețetă de tocăniță de post cu năut și vinete

Citește și: Rețetă de plăcintă de post cu leurdă

Trei rețete de ouă umplute – Ingrediente

Umplutură cu somon:

9 ouă fierte

Somon afumat 3 linguri

Chives 200 gr

cremă de brânză

Umplutură cu ton:

9 ouă fierte

Ton

1 lingură cremă de hrean

200 gr cremă de brânză

Piper sare Ingrediente

Umplutură cu pate:

9 ouă fierte

Pate 50 gr

unt cu min 80% grasime

200 grame cremă de brânză

Piper

sare


Trei rețete de ouă umplute – Mod de preparare

1. Taie ouăle fierte pe jumătate și scoate gălbenușurile, repartizându-le în trei boluri separate pentru fiecare tip de umplutură.

2. Adaugă ingredientele dorite în fiecare bol și bate cu mixerul la viteză mică până când compozițiile devin omogene, potrivit unica.ro.


3. Folosind un poș sau o pungă de patiserie, umple jumătățile de albuș cu amestecul de gălbenușuri și ingredientele alese.

4. Decorează fiecare ou umplut cu felii de ridichi, floricele sau frunzulițe verzi pentru un aspect plăcut și proaspăt.

Sursa foto: Captură Video