Mihai Dobrovolschi: “Femeile superbe mă fac să-mi tremure bărbia”

 Adina Rosetti
.

Trezitul cu noaptea în cap este o corvoadă pentru el, deşi face asta de ani de zile. În schimb, a ales bucuros să treacă din nou prin „chinurile' vieţii de student. Din toamnă, Dobro va deveni psihoterapeut cu acte în regulă. Până atunci, trebuie să treacă peste o sesiune grea, o vară caniculară şi noi lupte cu el însuşi.

IMG_5901

 

Este vineri dimineaţa, e deja foarte cald şi, cu toate că pen­tru mulţi asta înseamnă o înce­tinire a ritmului nebun, pentru subiec­tul nostru înseamnă un slalom nesfârşit printre maşini şi responsabilităţi. Totuşi, la 10.15, aşa cum a promis, ajunge la Grădina OAR, anunţându-ne, ca un elev silitor, că la 12 trebu­ie să fugă la un examen. Chiar şi aşa, a fost timp pentru de toate.

Pentru şedinţa foto, pentru discuţii despre „Marele Gatsby' (deşi e fascinat de supereroul Iron Man), despre diete (s-a hotărât să renunţe la cină) şi despre misteriosul comportament uman. Ca orice viitor psihoterapeut, Dobro are tendinţa de a analiza şi de a intui imediat adevărurile ascunse din spatele gesturilor şi cuvintelor interlocutorului. Aproape că m-am surprins concentrându-mă la modul în care ţin sticla de ice tea, n-aş fi vrut să „citească' cine ştie ce traumă în copilăria mea. Dar dacă a citit ceva, are şi cheia. Căci îl mai despart doar câteva luni de momentul în care va începe să profeseze.

 

Fugi dintr-o parte într-alta, cu greu am găsit o zi pentru şedinţa foto. Ce e cu toată graba, pentru ce te agiţi?

M-ai şi prins la o confluenţă de proiec­te. Sunt în sesiune, mai am vreo trei examene, de-aici plec direct la cel de Tehnici Proiective. În paralel, lucrez la proiectul de licenţă, un studiu pe un panel de peste două mii de oameni despre introiectarea parentală. Radio­ul e şi el energofag. În plus, astăzi, după examen, am şi formare până diseară. Dar aş minţi dacă ţi-aş spune că e doar o coincidenţă, pentru că simt că am multă energie şi investesc suflet în multe proiecte.

 

Şi vara se anunţă la fel de agitată? Cum o vei traversa?

Eu sper ca vara să fie extrem de liniştită. Licenţa e la sfârşitul lui iulie, aşa că vara o să fie ca un somn sănătos după o zi la câmp. Adică sper să pot sta pur şi simplu la soare sau la umbră, ascultând muzică, citind, bând un Ice Tea de la Lipton, că tot vorbim de el, şi visând la o carieră frumoasă şi grea în psihoterapie care va începe în toamnă.

 

Dacă vorbim de ceaiuri şi de hidrata­re, stilul de viaţă sănătos este un adevărat trend. Mai toată lumea spu­ne că trăieşte sănătos, dacă e între­bată. Cât de sănătos trăieşti tu?

În primul rând, eu îmi gătesc în fiecare zi. E modul meu de-a mă regla, după dansul bezmetic cu mine însumi şi o sută de mii de suflete, la radio. Iar în bucătărie totul e natural.

 

Interviu OANA POPOIAG

Foto ANDREI PUNGOVSCHI

 

Citeşte continuarea interviului cu Mihai Dobrovolschi în numărul de iunie al revistei VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton