8 Martie. Evenimente de Ziua Femeii în Capitală

 Adina Rosetti
.

Anul acesta, sărbătorim Ziua Femeii  în Capitală cu reprezentaţii de teatru, concerte, lansări de carte şi petreceri destinate exclusiv femeilor. Am făcut o selecţie pentru voi cu cele mai interesante evenimente.

 

alex_velea_

 

Fosta gimnastă Andreea Răducan sva lansa ultima ediţie a autobiografiei „Reversul medaliei”, care cuprinde poveştile ei de campioană. Sportiva va fi prezentă la evenimentul de lansare, care se va desfăşura la Centrul Comercial Auchan Titan începând cu ora 18.00, pentru a da autografe.

Anunţat drept cel mai mare eveniment muzical al primăverii, concertul organizat de ProFM în Afi Palace Cotroceni îi aduce pe aceeaşi scenă pe Alex Velea, VUNK, Guess Who & band, Matteo, DDY şi Dorian, Vlad & Dima (LaLa Band). DJ-ii ProFM îşi vor răsfăţa ascultătoarele  cu cele mai impresionante dedicaţii, direct de pe scenă.

Într-un alt mall, Sun Plaza, doamnele şi domnişoarele vor fi întâmpinate cu flori de trei dintre cele mai îndrăgite vedete masculine ale momentului, Daniel Buzdugan, Cabral şi Ştefan Stan.

Stefan-Banica-foto

La Circul Globus, în caz că aţi ratat ieri concertul unplugged al lui Ştefan Bănică, Ce e dragostea?', mai aveţi astăzi o şansă, de la 19,30.

La Fratelli Lounge & Club, Ruky DeeJay va celebra, începând cu ora 23.30, femeia şi primăvara, în evenimentul „Springish Show. În Hard Rock Cafe, de la ora 22.30, Emanuel Mirea, fostul solist al trupei Stigma, va susţine un concert, iar în Club Tribute, trupa Jukebox va cânta frumuseţea feminină şi nu numai.

În Club Bamboo din Bucureşti atmosfera se anunţă incendiară: va mixa modelul şi DJ-ul de succes Willy Monfret şi va avea loc o prezentare de modă a designerului Cătălin Botezatu (intrarea este liberă).

 

Nu vă rămâne decât să vă bucuraţi de această zi specială! La mulţi ani!

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton